Service

  • maandag - dinsdag - woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:00
    donderdag
    09:00 - 20:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Klantbeoordeling

"Ik ben al vanaf 1983 klant bij het voormalige Acousticon dat toen op de Biltstraat gevestigd was. Nu zijn jullie Beter Horen. Ik heb de klantvriendelijkheid en de hoogwaardige deskundigheid en geleverde kwaliteit van de toestellen zeer gewaardeerd. Er wordt goed geluisterd en meegedacht om voor mij de beste hoortoestellen te leveren. Ook de service en onderhoud waar ik aan herinnerd word, vind ik zeer prettig. Men heeft de tijd voor de mensen. Een vaste medewerkster is fijn."

- Mevrouw J. Salomé uit Utrecht

Over onze hoorwinkel in Utrecht

Beter Horen is de hoorspecialist in Utrecht. Onze gecertificeerde audiciens staan voor u klaar voor een persoonlijk hooradvies. Wilt u weten hoe uw gehoor ervoor staat? Kom dan gerust bij ons langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan van 3 minuten.

We zorgen altijd voor een vakkundige hooroplossing die bij u en uw leefstijl past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Utrecht

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Utrecht!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Utrecht:
Beter Horen Utrecht Noord - Seinedreef 100
Beter Horen Utrecht Zuid - Hammarskjöldhof 72A