oordoppen op maat

Gehoorbescherming op maat

Oordoppen op maat

Op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) in alle soorten en kleuren voor ideale gehoorbescherming.

Bekijk de andere oordopjes Maak een afspraak

Ontdek alle details

Oordoppen op maat voor iedere situatie

Deze gehoorbescherming past perfect want de oordopjes worden helemaal op maat gemaakt. Daarom sluiten ze uw oren volledig af, voor maximale bescherming. De speciale filters zijn uniek ontworpen voor specifieke situaties voor een optimale geluidsbeleving.

Muziek oordoppen op maat

Muziek is voor vele mensen bijna een eerste levensbehoefte. Daar wilt u van blijven genieten. Dat kan met onze muziek oordoppen op maat. Deze worden aangepast aan uw wensen. Met een apart filter om de oordoppen aan te sluiten op uw telefoon bijvoorbeeld. U mag kiezen uit verschillende kleuren.

Oordoppen op maat voor werk en hobby

Veel lawaai op uw werk of als u doe-het-zelft? Kies dan voor gehoorbescherming. Zo beschermt u uw oren tijdens het grasmaaien, boren of in een luide werkomgeving.

Oordoppen op maat voor vliegen

Deze oordoppen verminderen de druk op uw oren tijdens het stijgen en dalen van een vliegtuig. Ze filteren tegelijk ook de hinderlijke geluiden in het vliegtuig. Wij bieden ook vlieg oordoppen voor kinderen.

Oordoppen motor op maat

Als u motor rijdt heeft u misschien last van het geruis van de wind. De wind kan uw gehoor blijvend beschadigen. U wilt uw oren natuurlijk beschermen. Maar u wilt het verkeer om u heen ook goed horen. Met deze oordoppen kan dat allebei; geniet zorgeloos van elke rit.

Oordoppen slapen op maat

Een snurkende partner, lawaai van de buren of vervelend verkeer voor de deur. Deze oordoppen zijn gemaakt voor een kalme nachtrust.
  • Verkrijgbaar in allerlei kleuren, óók transparant
  • Perfecte pasvorm en bescherming, gemaakt in ons eigen lab
  • Binnen 2 weken klaar, altijd getest bij aflevering
  • Filteren alleen de schadelijke harde geluiden
  • Uniek geluidsfilter voor elke situatie
  • Minder zichtbaar, want dieper in de gehoorgang
  • Oordoppen op maat gaan een paar jaar mee (afhankelijk van groei, ouderdom of verandering lichaamsgewicht)
  • Twijfels of uw oordoppen nog goed zijn? Laat ze gratis testen!
  • Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw)

Schone oren

Komt u langs voor gehoorbescherming op maat? Wanneer u last heeft van veel oorsmeer, kunnen wij helaas geen goede afdruk maken van uw gehoor. 

Gelukkig kunt u oorsmeer eenvoudig zelf verwijderen.

laptop en koffie

Een oplossing op maat

We maken voor oordoppen op maat eerst afdrukken van uw oren. Zo passen de oordoppen perfect in uw oren.

Sluiten uw oordoppen nog goed af?

Onze oordoppen worden speciaal op maat gemaakt voor uw oren. Zo is uw gehoor optimaal beschermd. Maar uw oren blijven groeien waardoor de oordoppen misschien niet meer goed afsluiten. Heeft u al op maat gemaakte oordoppen gekocht en wilt u zeker weten dat ze nog goed werken? Laat ze jaarlijks gratis testen in onze winkel. Het is binnen 5 minuten gepiept.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met één of meerdere filters. Elk paar otoplastieken is uniek, omdat ze zijn afgestemd op de individuele omstandigheden van de gebruiker. Het verschil met oordoppen is dat oordoppen een universele uitvoering hebben, die zich vanzelf vormen naar de gehoorgangen. Dat terwijl otoplastieken altijd op maat worden gemaakt, zodat ze de gehoorgang precies afsluiten. Daarnaast gaan otoplastieken een lange(re) tijd mee, namelijk ongeveer twee tot drie jaar.

Otoplastieken tegen schadelijk motorgeluid

Deze beschermen u tegen het schadelijke geluid van motoren en gesuis van de wind. Met een filter worden geluiden zachter gemaakt, maar blijft u toch alle geluiden en signalen van het verkeer horen. Bovendien kunt u de otoplastieken prima onder uw helm dragen.

Otoplastieken voor thuis en op het werk

Als er in uw werkomgeving veel lawaai is of als u thuis klust met apparaten die harde geluiden maken, kunt u uw oren het beste beschermen. Otoplastieken voor deze situatie zorgen er, naast bescherming, voor dat u gewoon kunt blijven luisteren, praten en de nodige waarschuwingssignalen hoort.

Otoplastieken voor concert- en discotheekbezoekers

Thuis bepaalt u zelf hoe hard u de muziek zet. Bij een concert of in de discotheek is dat niet het geval. Otoplastieken zorgen ervoor dat u muziek blijft horen, maar ze beschermen tegen schadelijke geluiden.

Otoplastieken voor muziekprofessionals

Voor mensen die dagelijks met muziek bezig zijn, is het zeer belangrijk om zichzelf te beschermen tegen geluid. Er is voor muziekprofessionals ook specifieke gehoorbescherming. Gehoorbescherming op maat voor muziek vervormt geluid niet. Geluiden blijven normaal klinken en dempen door de filter hoge en lage tonen evenveel.

Otoplastieken tijdens het reizen

Als u gaat vliegen of in de bergen bent met de trein of bus, voelt u de luchtdruk veranderen. Dit kan een vervelend of pijnlijk gevoel geven. Otoplastieken voor reizen verminderen de druk op uw oren tijdens het dalen en stijgen en ze filteren hinderlijke geluiden.

Otoplastieken voor een goede nachtrust

Er zijn verschillende storende geluiden die u uit uw slaap kunnen houden, zoals verkeerslawaai en snurken. Met otoplastieken kunt u deze geluiden dempen, zonder het oor helemaal af te sluiten van bijvoorbeeld wekkergeluiden. Bovendien kunt u rustig op uw oor liggen zonder last te hebben van de otoplastieken.

Otoplastieken voor in het water

Als u voorzichtig moet zijn met water in uw oor, omdat u bijvoorbeeld gevoelige oorgangen of buisjes heeft, bieden otoplastieken voor in het water u de juiste bescherming. Daarmee worden uw oren waterdicht afgesloten en kunt u dus probleemloos zwemmen en douchen. Deze otoplastieken blijven drijven, zodat u ze snel terug kunt vinden bij verlies in het water.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel
oordopjes

Doe de online hoortest

Hoe fit is uw gehoor? Doe de online hoortest en check direct uw score.

op maat gemaakte oordoppen

Gehoorbescherming

Ontdek hoe u gehoorverlies kunt voorkomen met Beter Horen.