oordoppen op maat

Gehoorbescherming op maat

Oordoppen op maat

Op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) in alle soorten en kleuren voor ideale gehoorbescherming.

Verkrijgbaar vanaf €139.95

Meer over gehoorbescherming Maak een afspraak

Ontdek alle details

Gehoorschade is zo gebeurd

Het gehoor is één van onze belangrijkste zintuigen en zeker één van de zintuigen waarmee we het meest van het leven genieten. Stelt u zich eens voor dat uw gehoor plotsklaps zou verdwijnen. Dat u van de één op de andere dag niet meer kunt genieten van uw favoriete muziek. Of een praatje met een geliefde.

Gehoorschade loopt u in een enkel ogenblik op. Dat kan een harde knal zijn of gewoon een paar minuten onbeschermd naar luide muziek luisteren. Helaas geldt dat gehoorschade niet terug te draaien is. Wanneer u uw oren eenmaal beschadigd, wordt dat niet vanzelf beter. Alle reden om zuinig met uw gehoor om te gaan dus!

Oordoppen op maat

Oordoppen op maat - of otoplastieken - zijn op maat gemaakte oordoppen met één of meerdere filters. Elk paar otoplastieken is uniek, omdat ze zijn afgestemd op de gebruiker. Zo wordt er voor ieder setje een afdruk gemaakt van uw gehoor.

Maak een afspraak

De voordelen van op maat gemaakte gehoorbescherming

 • Perfecte pasvorm
  Bij het aanmeten van uw gehoorbescherming op maat, maken we een afdruk van uw oren. U bent dus verzekerd van de perfecte pasvorm.

 • Unieke filters
  Oordoppen op maat bevatten unieke filters die de geluiden wegfilteren die u niet wilt horen, terwijl u nog wel kunt genieten van de geluiden die u wél graag hoort.

 • Duurzaam
  Door de hoge kwaliteit gaan op maat gemaakte oordoppen vaak veel langer mee dan de standaard oplossingen.

 • Vrijwel onzichtbaar
  Op maat gemaakte gehoorbescherming gaat wat dieper in uw gehoorgang. Daardoor zijn we vrijwel onzichtbaar. Natuurlijk kunt u ook juist een mooie felle kleur kiezen!

Oordoppen op maat voor iedere situatie

De speciale filters in onze op maat gemaakte otoplastieken zijn ontworpen voor specifieke situaties voor een optimale geluidsbeleving. Daardoor zijn niet alleen uw oren maximaal beschermd, maar kunt u ook blijven genieten van de geluiden die u wel wilt horen.

Muziek oordoppen op maat

Muziek is voor vele mensen bijna een eerste levensbehoefte. Daar wilt u van blijven genieten. Dat kan met onze muziek oordoppen op maat. Deze worden aangepast aan uw wensen. Met een apart filter om de oordoppen aan te sluiten op uw telefoon bijvoorbeeld. U mag kiezen uit verschillende kleuren.

Oordoppen op maat voor werk en hobby

Veel lawaai op uw werk of als u doe-het-zelft? Kies dan voor gehoorbescherming voor klussen. Zo beschermt u uw oren tijdens het grasmaaien, boren of in een luide werkomgeving.

Oordoppen op maat voor vliegen

Deze vliegdoppen verminderen de druk op uw oren tijdens het stijgen en dalen van een vliegtuig. Ze filteren tegelijk ook de hinderlijke geluiden in het vliegtuig. Wij bieden ook vlieg oordoppen voor kinderen.

Oordoppen motor op maat

Als u motor rijdt heeft u misschien last van het geruis van de wind. De wind kan uw gehoor blijvend beschadigen. U wilt uw oren natuurlijk beschermen. Maar u wilt het verkeer om u heen ook goed horen. Met deze oordoppen voor de motor kan dat allebei; geniet zorgeloos van elke rit.

Oordoppen slapen op maat

Een snurkende partner, lawaai van de buren of vervelend verkeer voor de deur. Deze slaapdoppen zijn gemaakt voor een kalme nachtrust.
laptop en koffie

Een oplossing op maat

We maken voor oordoppen op maat eerst afdrukken van uw oren. Zo passen de oordoppen perfect in uw oren.

Schone oren

Komt u langs voor gehoorbescherming op maat? Wanneer u last heeft van veel oorsmeer, kunnen wij helaas geen goede afdruk maken van uw gehoor. 

Gelukkig kunt u oorsmeer eenvoudig zelf verwijderen.

Ontdek ook onze uni-fit gehoorbescherming Naar de webshop

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel