oordoppen op maat

Gehoorbescherming op maat

Oordoppen op maat

Op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) in alle soorten en kleuren voor ideale gehoorbescherming.

Verkrijgbaar vanaf €139.95

Meer over gehoorbescherming Maak een afspraak

Ontdek alle details

Oordoppen op maat

Oordoppen op maat - of otoplastieken - zijn op maat gemaakte oordoppen met één of meerdere filters. Elk paar otoplastieken is uniek, omdat ze zijn afgestemd op de gebruiker. Zo wordt er voor ieder setje een afdruk gemaakt van uw gehoor.

Voordelen gehoorbescherming op maat

  1. Perfecte pasvorm: bij het aanmeten van uw gehoorbescherming op maat, maken we een afdruk van uw oren. U bent dus verzekerd van de perfecte pasvorm.
  2. Unieke filters: oordoppen op maat bevatten unieke filters die de geluiden wegfilteren die u niet wilt horen, terwijl u nog wel kunt genieten van de geluiden die u wél graag hoort.
  3. Duurzaam: door de hoge kwaliteit gaan op maat gemaakte oordoppen vaak veel langer mee dan de standaard oplossingen.
  4. Vrijwel onzichtbaar: op maat gemaakte gehoorbescherming gaat wat dieper in uw gehoorgang. Daardoor zijn we vrijwel onzichtbaar. Natuurlijk kunt u ook juist een mooie felle kleur kiezen!

Gehoorschade is zo gebeurd

Het gehoor is één van onze belangrijkste zintuigen en zeker één van de zintuigen waarmee we het meest van het leven genieten. Stelt u zich eens voor dat uw gehoor plotsklaps zou verdwijnen. Dat u van de één op de andere dag niet meer kunt genieten van uw favoriete muziek. Of een praatje met een geliefde.

Gehoorschade loopt u in een enkel ogenblik op. Dat kan een harde knal zijn of gewoon een paar minuten onbeschermd naar luide muziek luisteren. Helaas geldt dat gehoorschade niet terug te draaien is. Wanneer u uw oren eenmaal beschadigd, wordt dat niet vanzelf beter. Alle reden om zuinig met uw gehoor om te gaan dus!

Gehoor is een kostbaar goed. Het kennen en beschermen door een gezonde levensstijl en het uitvoeren van periodieke controles is de voorkeurshouding om gehoorverlies te voorkomen. Boek een gratis gehoorcheck bij een van de ruim 200 centra in Nederland.

Waarom kiezen voor Beter Horen?

Door Beter Horen als uw audicien te kiezen, kiest u ervoor om verzorgd te worden door gekwalificeerde en ervaren audiologen die u kunnen helpen de manier waarop u naar de wereld om u heen luistert, te veranderen.

Oordoppen op maat voor iedere situatie

De speciale filters in onze op maat gemaakte otoplastieken zijn ontworpen voor specifieke situaties voor een optimale geluidsbeleving. Daardoor zijn niet alleen uw oren maximaal beschermd, maar kunt u ook blijven genieten van de geluiden die u wel wilt horen.

Muziek oordoppen op maat

Muziek is voor vele mensen bijna een eerste levensbehoefte. Daar wilt u van blijven genieten. Dat kan met onze muziek oordoppen op maat. Deze worden aangepast aan uw wensen. Met een apart filter om de oordoppen aan te sluiten op uw telefoon bijvoorbeeld. U mag kiezen uit verschillende kleuren.

Oordoppen op maat voor werk en hobby

Veel lawaai op uw werk of als u doe-het-zelft? Kies dan voor gehoorbescherming voor klussen. Zo beschermt u uw oren tijdens het grasmaaien, boren of in een luide werkomgeving.

Oordoppen op maat voor vliegen

Deze vliegdoppen verminderen de druk op uw oren tijdens het stijgen en dalen van een vliegtuig. Ze filteren tegelijk ook de hinderlijke geluiden in het vliegtuig. Wij bieden ook vlieg oordoppen voor kinderen.

Oordoppen motor op maat

Als u motor rijdt heeft u misschien last van het geruis van de wind. De wind kan uw gehoor blijvend beschadigen. U wilt uw oren natuurlijk beschermen. Maar u wilt het verkeer om u heen ook goed horen. Met deze oordoppen voor de motor kan dat allebei; geniet zorgeloos van elke rit.

Oordoppen slapen op maat

Een snurkende partner, lawaai van de buren of vervelend verkeer voor de deur. Deze slaapdoppen zijn gemaakt voor een kalme nachtrust.
Ontdek ook onze uni-fit gehoorbescherming Naar de webshop
laptop en koffie

Een oplossing op maat

We maken voor oordoppen op maat eerst afdrukken van uw oren. Zo passen de oordoppen perfect in uw oren.

Schone oren

Komt u langs voor gehoorbescherming op maat? Wanneer u last heeft van veel oorsmeer, kunnen wij helaas geen goede afdruk maken van uw gehoor. 

Gelukkig kunt u oorsmeer eenvoudig zelf verwijderen.

Bekijk onze gerelateerde inhoud

Leer meer over hoe uw gehoor werkt, dankzij de inhoud van onze experts. Je kunt ook een kijkje nemen op onze blog, met ons laatste nieuws.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel