Roze universele oordoppen

Gehoorbescherming kinderen

Oordoppen voor kinderen

Met onze universele oordoppen bescherm je de gevoelige oren van kinderen.

 

Verkrijgbaar vanaf €16,95

Meer over gehoorbescherming Naar de webshop

Ontdek alle details

Oordoppen voor kinderen

Vooral jongere kinderen hebben vaak een gevoelig gehoor. Oorpijn na het zwemmen of tijdens het vliegen zijn bijvoorbeeld veelgehoorde klachten. Bij Beter Horen kan je gehoorbescherming op maat of universele oordoppen aanschaffen. Voor onze op maat gemaakte oordoppen maak je eenvoudig een afspraak in de winkel. De universele oordoppen zijn online en in de winkel verkrijgbaar.

Voor kinderen raden wij onze universele gehoorbescherming aan. Omdat de gehoorgang van kinderen verandert naarmate ze groeien. In iedere verpakking krijg je twee verschillende maten. De kleine variant is geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Maatwerk oordoppen voor kinderen

Bij Beter Horen kan je ook gehoorbescherming op maat laten maken, ook voor kinderen. Ze passen perfect, bieden beter comfort en gaan langer mee, dan universele oordoppen. Zo kan jouw kind de hele dag door de oordoppen dragen.

Maak een afspraak
Oma en dochter aan het piano spelen

Zwemoordoppen voor kinderen

Zwemmen is gezond en leuk om te doen. Kijk wel uit voor water in de oren. Vooral wanneer jouw kind buisjes in de oren heeft. Het is dus belangrijk om water in de oren te voorkomen. Bij Beter Horen kun je zwem oordoppen kopen die de oren van je kind beschermen tijdens het zwemmen. Wij raden onze universele zwem oordoppen aan. Ze beschermen de oren tegen oorpijn of oorontsteking tijdens het zwemmen.

Bestel onze universele zwem oordoppen Naar de webshop

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel