Maatwerk maakt het verschil

Meer dan alleen een hoortoestel

Bij Beter Horen weten we dat gehoorverlies een flinke impact kan hebben op het leven. Maar voor de één meer dan voor de ander. En nooit op dezelfde manier. Ieder verhaal is uniek en iedere wens persoonlijk. Daarom moet iedere hooroplossing dat ook zijn. Maatwerk, noemen wij dat. Dat gaat verder dan het overhandigen van een hoortoestel. We begeleiden u graag tijdens iedere stap van uw reis.

Ontdek het zelf. Maak een afspraak
Tot in het kleinste detail...

"Beter Horen heeft me enorm geholpen in het hele proces. Ze kennen niet alleen mij, maar ook mijn achtergrond. Daardoor kunnen ze goed meedenken en dat is fijn. Ik ben namelijk erg veeleisend!"

Lees het verhaal van Ronne

Stunt niet met uw gehoor

Een goed gehoor is belangrijk om te kunnen genieten van het leven. Uw gehoor heeft immers impact op iedere situatie waarin u zich bevindt. Bedenkt u zich eens hoe een verjaardag, een concert of een praatje met de buurman compleet verandert wanneer uw gehoor u in de steek laat. Misschien herkent u de situatie nu al wel. Heeft u al eens moeten gokken omdat u een gesprek niet kunt volgen?

Nu kunnen we u natuurlijk een hoortoestel verkopen door u een mooie stuntaanbieding te doen. Maar daarmee bent u niet geholpen. Veel belangrijker is de diagnose van uw gehoor en de technologie en afstelling van uw toestel. Uw gehoorapparaat moet immers precies die geluiden doorgeven die u mist. U heeft maatwerk nodig.

Wij geloven in maatwerk. Wij geloven in de tijd nemen voor onze klanten. Van de diagnose tot de oplossing. Daarin blinken wij graag uit.

Wat u mag verwachten

Beste diagnose en service

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw gehoorverlies én uw hoorwensen in kaart te brengen. Een StAr-gekwalificeerde audicien test uw gehoor en geeft u graag antwoord op uw vragen. Bovendien heeft u een vaste audicien. Wel zo fijn wanneer u voor een gratis 'apk-beurt' gaat of wanneer uw toestel wat onderhoud nodig heeft.

Persoonlijke oplossingen

Onze hoortoestellen zijn nog niet klaar wanneer ze in de winkel arriveren. Het afstellen doen we graag samen. Zo zijn we er zeker van dat uw hoortoestel precies naar wens is. En wilt u later toch iets bijstellen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Nieuwste technologie

Met de introductie van onze Amplifon hoortoestellen gaat er een wereld voor u open. Deze slimme hooroplossingen geven het meest zuivere, natuurgetrouwe geluid en passen zich helemaal automatisch aan in iedere situatie. Bovendien kunt u gedag zeggen tegen batterijen. Wist u dat onze oplaadbare ampli-energy is verkozen tot Product van het Jaar 2020?

Klein formaat

Wij bieden u graag een klein formaat hoortoestel. Wat voor oplossing u ook nodig heeft.  U merkt daardoor amper dat u een hoortoestel draagt. 

Gratis proefperiode

Natuurlijk wilt u uw nieuwe hoortoestel graag even testen. U mag bij ons altijd gratis een proef doen. We nodigen u daarna graag uit om uw bevindingen met ons te delen. We kunnen dan eventueel de puntjes op de i zetten.
Ook Jan ontdekte maatwerk

"Klantvriendelijk en bekwaam. Ik voelde me begrepen bij Beter Horen. Dat was precies waar ik naar op zoek was."

Lees het verhaal van Jan

"Ze doen graag een stapje extra voor me"

Komt u ook vrijblijvend langs voor een oplossing op maat?

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel