Maatwerk maakt het verschil

Van een eerlijk advies naar een oplossing op maat

Van de wonderlijke geluiden in de natuur tot een kort praatje met de buurman. Een goed gehoor helpt u van het leven te genieten. In onze winkels horen we dagelijks hoe een hooroplossing het plezier in horen weer heeft teruggebracht. Sommige mensen gaan na jaren weer eens naar een concert. Anderen kunnen eindelijk weer eens meepraten op een verjaardag.

Van welke geluiden wilt u weer genieten? Maak een afspraak
Het begint met een eerlijk verhaal

We beloven u geen gouden bergen. Bij gehoorverlies wordt het immers nooit meer exact zoals het was. Maar we kunnen uw gehoor in veel gevallen wél behoorlijk verbeteren. Een eerlijk advies, daar gaat het ons om. 

Lees hoe we anderen hielpen

Waarom wij in maatwerk geloven

Omdat ieder verhaal uniek is. Omdat uw hoorwensen persoonlijk zijn. En omdat het ene gehoorverlies het andere niet is. Daarom geloven wij niet in stuntaanbiedingen, maar in maatwerk. Dat begint met het eerlijke verhaal en een uitvoerige diagnose van uw gehoor. Pas dan gaan wij aan de slag met uw hoorwensen en het aanbevelen van een oplossing die helpt. Daarbij geldt: wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Wat u mag verwachten

Een eerlijk verhaal

Bij Beter Horen nemen we de tijd om naar u te luisteren en  om uw gehoorverlies in kaart te brengen.  We vertellen u wat mogelijk is, maar ook wat niet. Wij zijn graag eerlijk en open. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat. We maken daarom regelmatig mee dat de verwachtingen ruim worden overtroffen!

Beste diagnose en service

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw gehoorverlies én uw hoorwensen in kaart te brengen. Een StAr-gekwalificeerde audicien test uw gehoor en geeft u graag antwoord op uw vragen. Bovendien heeft u een vaste audicien. Wel zo fijn wanneer u voor een gratis 'apk-beurt' gaat of wanneer uw toestel wat onderhoud nodig heeft.

Persoonlijke oplossingen

Onze hoortoestellen zijn nog niet klaar wanneer ze in de winkel arriveren. Het afstellen doen we graag samen. Zo zijn we er zeker van dat uw hoortoestel precies naar wens is. En wilt u later toch iets bijstellen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Nieuwste technologie

Met de introductie van onze Amplifon hoortoestellen gaat er een wereld voor u open. Deze slimme hooroplossingen met de nieuwste technologie geven het meest zuivere, natuurgetrouwe geluid en passen zich helemaal automatisch aan in iedere situatie. Bovendien kunt u gedag zeggen tegen batterijen. Wist u dat onze oplaadbare ampli-energy is verkozen tot Product van het Jaar 2020?

Klein formaat

Wij bieden u graag een klein formaat hoortoestel. Wat voor oplossing u ook nodig heeft.  U merkt daardoor amper dat u een hoortoestel draagt. 

Gratis proefperiode

Natuurlijk wilt u uw nieuwe hoortoestel graag even testen. U mag bij ons altijd gratis een proef doen. We nodigen u daarna graag uit om uw bevindingen met ons te delen. We kunnen dan eventueel de puntjes op de i zetten.

"Ik vond een oplossing die bij me past"

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? We vertellen u graag meer.

Ook Henk ontdekte het verschil van maatwerk

"We spraken af dat ik alles in mijn eigen tempo ging doen. Daardoor voelde ik me na het gesprek erg opgelucht. Het zou toch allemaal wel meevallen..."

Lees het verhaal van Henk

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel