Maatwerk maakt het verschil

Uw wens is persoonlijk, dus uw hooroplossing ook

Ieder gehoorverlies is anders. Iedere hoorwens ook. Bij Beter Horen staan uw persoonlijke wensen centraal. Want alleen u weet wat u weer beter wilt horen. Samen zorgen we ervoor dat u een hooroplossing krijgt die precies afgestemd is op uw unieke wensen. In vorm, maat, gebruik en afstelling. Maatwerk, noemen we dat.

Een maatwerk hooroplossing vrijblijvend proberen? Maak nu een afspraak

Waarom wij in maatwerk geloven

Een hoortoestel aanschaffen is voor veel mensen best even spannend. Het toestel moet daarom niet alleen passen bij wie u bent, maar moet ook exact afgesteld worden op uw hoorwensen. Een slecht afgestelde hooroplossing is voor veel mensen reden het toestel niet te dragen. En dat is zonde!

Daarom denken wij niet licht over maatwerk. En daarom nemen we uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan. Over hoe uw leven eruitziet, welke hoorwensen u heeft. En we vertellen u eerlijk hoe een hooroplossing u in uw specifieke situatie kan helpen. We maken het niet mooier dan het is. Ook dat is maatwerk.

Zo werkt maatwerk

Uw hoorwensen centraal

"Wat wilt ú weer beter horen? Daar begint het mee. We luisteren graag naar uw persoonlijke hoorwensen. Pas als we dat weten, kunnen we u weer laten genieten van die geluiden die u nu zo mist.

Hoe goed hoort u écht?

We nemen de tijd om uw gehoor uitgebreid te testen. En we geven u graag meer inzicht in uw eigen gehoor. Daarom vragen we u vooraf een inschatting te maken van uw gehoor. Na uw hoortest, zetten we uw inschatting naast de testresultaten. Zo ziet u direct of uw gehoor beter, even goed of minder is dan u had gedacht.

Een oplossing die (bij u) past

Onze hoortoestellen zijn nog niet klaar wanneer ze in de winkel arriveren. Het afstellen is misschien wel het belangrijkste werk van de audicien en heus vakwerk. Daarom doen we dit graag samen. Zo zijn we er zeker van dat uw hoortoestel precies naar wens is. Een goede afstelling kan het verschil maken. Daardoor halen we er soms nog meer uit dan vooraf gehoopt!

Nieuwste technologie

Met de introductie van onze Amplifon hoortoestellen gaat er een wereld voor u open. Deze slimme hooroplossingen met de nieuwste technologie geven het meest zuivere, natuurgetrouwe geluid en passen zich helemaal automatisch aan in iedere situatie. Bovendien kunt u gedag zeggen tegen batterijen. Wel zo gemakkelijk!

Uw hooroplossing gratis proberen

Voldoen uw nieuwe hoortoestellen helemaal aan de verwachting? Dat mag u zelf gaan ervaren in uw gratis proefperiode. In uw eigen omgeving kunt u zelf ervaren hoe het is om uw toestellen te dragen. Best even wennen! Daarom staan we na uw proefperiode graag nog even samen stil bij uw ervaring. En eventueel zetten we de puntjes nog op de i. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

We komen bij u thuis

Bent u niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken? Dan komen we graag naar u toe. Ook bij u thuis bent u verzekerd van maatwerk. Lees gerust meer over onze thuisservice.

Zelf proberen of het past

Past onze hooroplossing bij uw leven?  En is ie precies afsteld op uw wensen? Dat is natuurlijk wel belangrijk. Daarom mag u een hooroplossing bij Beter Horen altijd zelf vrijblijvend proberen. "Een soort try-out", zei Nelleke.

Meer over onze proefperiode
Vrouw met hoortoestellen
Klant Beter Horen

Maak een vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? We vertellen u graag meer.

Ook Henk ontdekte het verschil van maatwerk

"We spraken af dat ik alles in mijn eigen tempo ging doen. Daardoor voelde ik me na het gesprek erg opgelucht. Het zou toch allemaal wel meevallen..."

Lees het verhaal van Henk
Man met hoortoestellen lacht

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel