Beter Horen Hoortoestellen

Maatwerk hooroplossingen

Onze deskundige audiciens gaan graag samen met u op zoek naar de beste hooroplossing op maat voor u.

Oplaadbaar

Bluetooth

Onzichtbaar

Standaard

Oplaadbaar

Product van het jaar oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbaar

Altijd op volle kracht Met de oplaadbare hoortoestellen van Beter Horen hoeft u nooit meer batterijen te vervangen. Ontdek meer

Bluetooth

vrouw draagt aho hoorapparaat

Bluetooth

Blijf verbonden Slimme hoorapparaten verbinden en streamen geluid rechtstreeks vanaf uw smartphone of andere apparaten. Ontdek meer

Onzichtbaar

man draagt iho hoorapparaat

Onzichtbaar

Klein maar superkrachtig Nieuwe kleine onzichtbare hoortoestellen die volledig in de gehoorgang passen (IHO). Ontdek meer

Standaard

koppel danst

Standaard

Voor iedereen geschikt De meest economische Beter Horen oplossingen, die alle functies bieden voor een goed gehoor. Ontdek meer

Beter Horen Hoortoestellen

Alleen het beste voor uw oren

Wat uw gehoorverlies ook is, een hoortoestel gaat uw leven behoorlijk veranderen. Voor de één komen plots alle geluiden weer terug. De ander kan ineens weer volop genieten van zijn of haar favoriete muziek. Deze veranderingen hebben grote invloed op het leven. Stelt u zich eens voor dat u weer gezellig kunt meepraten op een verjaardag. Of dat u uw collega's weer goed kunt verstaan. Voor veel mensen gaat er letterlijk weer een wereld open die al jaren gesloten was.

Wij denken daarom nooit licht over uw gehoorverlies. We willen u de beste oplossing bieden. We meten uw gehoor uitvoerig, gaan met u in gesprek en natuurlijk reiken we u een oplossing aan die echt het verschil gaat maken.

Wij bieden toestellen in verschillende soorten, maten en prijzen. Van verzekerde toestellen tot toestellen met de nieuwste technologie. Hooroplossingen die geluiden weer laten leven en waardoor u weer kunt genieten van alle klanken om u heen. Probeer één van deze toestellen gerust eens gratis uit. Of kom langs voor meer informatie.

Maak een afspraak Lees meer

Wat maakt onze service zo uniek?

  • Wereldwijd marktleider: met meer dan 110 jaar ervaring lopen we voorop in hoorzorg.
  • Vertrouw op onze experts: onze audiciens nemen de tijd en worden continu bijgeschoold.
  • De laatste technologie: we werken altijd met de meest geavanceerde apparatuur voor het testen uw gehoor.
  • Profiteer van onze aanvullende diensten: gratis uitgebreide hoortest, altijd een vrijblijvende proefperiode en onze unieke Thuisservice.
  • Hoog serviceniveau: kleine reparaties aan uw hoortoestel kunnen we vaak snel en meestal gratis verrichten.

Kraakhelder geluid in iedere situatie

Een hoortoestel is veel meer dan slechts een simpel versterkertje. Met behulp van de nieuwste technologie, kunnen we u nu de beste geluidservaring bieden in iedere situatie. Zo kunt u ook van het beste geluid genieten in moeilijke luistersituaties, zoals op een drukke verjaardag, in een rumoerige theaterzaal of tijdens een fietstocht op een herstachtige dag.

De nieuwste toestellen schakelen daarnaast automatisch naar de juiste instellingen. Zo 'herkent' het apparaat in welke luistersituatie u zich bevindt en welke ondersteuning u op dat moment dus nodig heeft.

Onze klanten

Ontdek waarom onze klanten voor Beter Horen kozen.

Ontdek de Amplifon families

Exclusief bij Beter Horen

Of u nu door het park rent of uw favoriete film kijkt, er is altijd een Amplifon innovatie die geschikt is voor uw levensstijl. De Amplifon familie bestaat uit maar liefst 400 apparaten. Bekijk de families en ontdek welk toestel bij u past.

Bekijk Amplifon families

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel