Beter Horen Hoortoestellen

Maatwerk gehoorapparaten

Onze deskundige audiciens gaan graag samen met u op zoek naar het beste hoortoestel op maat voor u.

Oplaadbaar

Bluetooth

Onzichtbaar

Standaard

Oplaadbaar

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbaar

Nooit meer batterijen Met de oplaadbare hoortoestellen van Beter Horen hoeft u nooit meer batterijen te vervangen. Ontdek meer

Bluetooth

vrouw draagt aho hoorapparaat

Bluetooth

Verbinding met al uw apparaten De bluetooth hoortoestellen verbinden en streamen geluid rechtstreeks vanaf uw smartphone of andere apparaten. Ontdek meer

Onzichtbaar

man draagt iho hoorapparaat

Onzichtbaar

Klein, comfortabel en discreet Nieuwe kleine hoortoestellen die vrijwel onzichtbaar zijn. Ontdek meer

Standaard

koppel danst met hoortoestellen in

Standaard

Voor iedereen geschikt Een geschikte oplossing voor iedereen. Ontdek meer
Probeer onze gehoorapparaten vrijblijvend uit Maak een gratis afspraak

Beter Horen Hoortoestellen

Alleen het beste voor uw oren

Wat uw gehoorverlies ook is, een hoortoestel gaat uw leven behoorlijk veranderen. Voor de één komen plots alle geluiden weer terug. De ander kan ineens weer volop genieten van zijn of haar favoriete muziek. Deze veranderingen hebben grote invloed op het leven. Stelt u zich eens voor dat u weer gezellig kunt meepraten op een verjaardag. Of dat u uw collega's weer goed kunt verstaan. Voor veel mensen gaat er letterlijk weer een wereld open die al jaren gesloten was.

Wij denken daarom nooit licht over uw gehoorverlies. We willen u de beste oplossing bieden. We meten uw gehoor uitvoerig, gaan met u in gesprek en natuurlijk reiken we u een oplossing aan die echt het verschil gaat maken.

Wij bieden toestellen in verschillende soorten, maten en prijzen. Van verzekerde toestellen tot toestellen met de nieuwste technologie. Hooroplossingen die geluiden weer laten leven en waardoor u weer kunt genieten van alle klanken om u heen. Probeer één van deze toestellen gerust eens gratis uit. Of kom langs voor meer informatie.

Onzichtbare hoortoestellen

 

Vrijwel onzichtbare hoortoestellen zijn bijzonder kleine en krachtige gehoorapparaten die praktisch onzichtbaar zijn. Ze worden in de gehoorgang gedragen zoals een oordopje. Onder de In-het-oor-hoortoestellen (IHO) kunt u ook kiezen uit 4 verschillende soorten:  
  • Onzichtbaar in de gehoorgang (IIC: Invisible in the Canal): Dit is de allerkleinste variant. Deze hoortoestellen zitten diep in het oor met een nylon draad die zichtbaar is.  
  • Geheel in de gehoorgang (CIC: Completely in the Canal): Dit zijn kleine hoortoestellen die enigszins zichtbaar zijn aan het begin van de gehoorgang. Deze hoortoestellen kunnen via bluetooth verbinden met andere apparaten zoals uw smartphone. 
  • In de gehoorgang (ITC: In the Canal): Deze hoortoestellen zijn klein, maar zichtbaar aan het begin van de gehoorgang. Deze hoortoestellen kunnen via bluetooth verbinden met andere apparaten zoals uw smartphone. 
  • In de oorschelp (ITE: In the Ear): Deze hoortoestellen zijn een slag groter en zichtbaar in de oorschelp. Deze hoortoestellen kunnen via bluetooth verbinden met andere apparaten zoals uw smartphone. Vanwege de grootte kunnen deze hoortoestellen ook beschikken over een oplaadbare accu.

 

Hoortoestellen met bluetooth

Steeds meer hoortoestellen kunnen via bluetooth verbinden met uw smartphone, laptop, tablet en andere apparaten. Dit doet u eenvoudig met uw smartphone via de Amplifon app. Met de app kunt u uw hoortoestellen aanpassen, bellen en geluid streamen.

Via een TV streamer kunt u uw hoortoestellen verbinden met uw tv, zodat u het geluid direct via uw hoortoestellen kan horen.

Oplaadbare hoortoestellen

Met oplaadbare hoortoestellen hoeft u nooit meer batterijen te verwisselen. Deze hoortoestellen bevatten een oplaadbare accu in plaats van standaard batterijen. De oplaadbare hoortoestellen worden geleverd met een oplader. Zo kunt u eenvoudig 's nachts uw hoortoestellen opladen. Ook overdag is na een paar uur de lithium-ion batterij weer voldoende opgeladen. Afhankelijk van het gebruik, kunt u gemakkelijk een hele dag uw oplaadbare hoortoestellen gebruiken.

Standaard hoortoestellen

Voor iedereen is er altijd een adequaat gehoorapparaat beschikbaar. Bij ons kan de vergoeding van hoortoestellen oplopen tot wel 100% van de aanschafprijs*. Zo krijgt iedereen de kans om te genieten van de emoties van geluid. 

*Bezoek onze verzekeringen en vergoedingen pagina voor meer informatie.

Wat maakt onze service zo uniek?

  • Wereldwijd marktleider: met meer dan 110 jaar ervaring lopen we voorop in hoorzorg.
  • Vertrouw op onze experts: onze audiciens nemen de tijd en worden continu bijgeschoold.
  • De laatste technologie: we werken altijd met de meest geavanceerde apparatuur voor het testen uw gehoor.
  • Profiteer van onze aanvullende diensten: gratis uitgebreide hoortest, altijd een vrijblijvende proefperiode en onze unieke Thuisservice.
  • Hoog serviceniveau: kleine reparaties aan uw hoortoestel kunnen vaak snel in onze winkels uitgevoerd worden

Kraakhelder geluid in iedere situatie

Een hoortoestel is veel meer dan slechts een simpel versterkertje. Met behulp van de nieuwste technologie, kunnen we u nu de beste geluidservaring bieden in iedere situatie. Zo kunt u ook van het beste geluid genieten in moeilijke luistersituaties, zoals op een drukke verjaardag, in een rumoerige theaterzaal of tijdens een fietstocht op een herstachtige dag.

De nieuwste toestellen schakelen daarnaast automatisch naar de juiste instellingen. Zo 'herkent' het apparaat in welke luistersituatie u zich bevindt en welke ondersteuning u op dat moment dus nodig heeft.

Onze klanten

Ontdek waarom onze klanten voor Beter Horen kozen

Lees meer
Bruni Heinke: Klant van Beter Horen

Ontdek de Amplifon hoortoestellen

Onze nieuwste hoortoestellen met de laatste technologie. Exclusief bij Beter Horen.

Ontdek meer
De Amplifon Hoortoestellen

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel