Beter Horen hulpmiddelen en accessoires

Hoorhulpmiddelen

Heeft u soms moeite om een gesprek goed te volgen? Naast hoortoestellen is er ook een breed assortiment aan hooroplossingen. Dit zijn bijvoorbeeld tv-luisterhulpen, speciale deurbellen of wekkersystemen. Ook voor slechthorenden die geen hoortoestel gebruiken. Zo kan iedereen alle geluiden om zich heen weer horen. In sommige gevallen worden hoorhulpmiddelen zelfs vergoed door de zorgverzekering. U kunt hoorhulpmiddelen altijd vrijblijvend uitproberen.

Een oplossing voor elke situatie

Als het gehoor achteruit gaat, wordt al snel gedacht aan een hoortoestel. Maar soms is er alleen in bepaalde situaties sprake van ongemak, zoals bij telefoneren of televisie kijken. In zo’n geval kan een hoorhulpmiddel uitkomst bieden. Deze apparaten kunnen ook een toevoeging zijn als u een hoortoestel gebruikt. Bijvoorbeeld tv en audio luisterhulpen die zowel zonder als met een hoortoestel te gebruiken zijn.

Tv- en audioluisterhulpen

Een televisie die steeds harder staat is vaak een eerste aanwijzing van gehoorverlies. Vervelend voor u en uw omgeving. Met onze tv- en audioluisterhulpen bepaalt u zelf het volume (met of zonder hoortoestel) zonder dat anderen daar last van hebben.

TV streamers

Ringleiding

Koptelefoons

TV streamers

TV streamers voor hoortoestel

Met een tv streamer van het merk van uw hoortoestel verbindt u uw hoortoestel draadloos met de televisie of radio. U sluit deze streamer gemakkelijk aan en geniet direct van het beste geluid, rechtstreeks via uw hoortoestellen.
TV streamer voor hoortoestellen

Ringleiding

Ringleiding voor hoortoestellen

Een ringleiding is een kabel die in een 'ringvorm' bij u thuis langs, bijvoorbeeld, uw plint wordt gelegd. Deze kabel wordt aangesloten op een ringleidingversteker, die weer is aangesloten op de tv of radio. Door de gesloten ring ontstaat een magnetisch veld dat door uw gehoorapparaat wordt opgepikt. Zo kunt u geluid direct via uw hoortoestellen horen.
Man en vrouw kijken naar TV met ringleiding

Koptelefoons

Luisterhulp zonder hoortoestellen

Ontdek luisterhulpen die gebruikt kunnen worden zonder hoortoestel. Met deze hoofdtelefoons hoort u rechtsreeks de geluiden van de tv. Hierdoor kunt u het geluidsniveau aanpassen tot het gewenste volume, zonder dat de tv harder wordt gezet.  
Man kijkt naar tv met hoofdtelefoon
Ontdek TV luisterhulpmiddelen Ontdek meer

Telefoons voor senioren & slechthorenden

Hoort u uw telefoon niet meer overgaan of heeft u moeite met een telefoongesprek verstaan? Dan kunnen speciale telefoons voor slechthorenden en seniorentelefoons een uitkomst bieden. Dankzij de ingebouwde versterker verstaat u alles weer goed. Het volume past u naar wens aan.

Telefoons

Draadloze Telefoons

Telefoons

Telefoons en smartphones

De draadloze Gigaset E720A Dect Telefoon maakt bellen nog makkelijker. Er vindt een directe doorschakeling van gesprekken via Bluetooth naar hoortoestellen plaats. Zo kunt u gelijk de telefoon opnemen.

Veel mobiele telefoons kunnen via de Amplifon app verbinding maken met uw Bluetooth hoortoestellen. Zo kunt u telefoongesprekken direct opnemen via uw smartphone en gesprekken voeren via uw hoortoestellen.

E720 Gigaset Telefoon

Draadloze Telefoons

Draadloze Telefoons (DECT)

De draadloze Amplidect 595 is de oplossing voor mensen die licht tot gemiddeld gehoorverlies hebben en is ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De sterke beltoon (tot maar liefst 80 dB) is goed te horen, ook wanneer u niet dichtbij het toestel in de buurt bent. Dankzij de lichtflitsfunctie mist u nooit meer een telefoonoproep.
Amplidect 595
Ontdek telefoons voor slechthorenden Ontdek meer

Flitswekkers en trilwekkers

Het is erg vervelend om door een wekker heen te slapen, u heeft een alarm immers niet voor niets gezet. Daarom zijn er speciale wekkers voor als u een minder gehoor heeft. Ze wekken u door middel van flitsen of trillingen.

Flitswekkers

Trilwekkers

Flitswekkers

Flitswekkers

Deze wekkers zijn voorzien van een flitslamp. Wanneer het alarm afgaat, creëert deze wekker een zeer felle flits. Gecombineerd met een instelbaar volume van het alarmgeluid (tot 90dB) wordt zelfs de meest vaste slaper gewekt.
Flitswekker

Trilwekkers

Trilwekkers

Deze wekkers beschikken over een trilplaat die uw bed doet trillen. Deze trilplaat legt u onder uw hoofdkussen. Wanneer het tijd is om wakker te worden, begint deze 'bed-shaker' te trillen. Deze trillingen, gecombineerd met het geluid van het alarm, zorgen ervoor dat zelfs de diepste slapers gewekt worden.
Trillwekker
Ontdek flits- en trilwekkers Ontdek meer

Wek- en waarschuwingssystemen

Rookmelders zijn verplicht op elke verdieping van uw woning. Als standaard rook- en brandmelders u onvoldoende signaal geven, dan is het wellicht tijd voor een speciaal waarschuwingssysteem. Veiligheid staat immers voorop.

Lees meer
oma met hoortoestel danst blij met haar kleindochter

Soloapparatuur

Heeft u soms moeite om een gesprek goed te volgen, ondanks uw hoortoestel? Er zijn verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen het geluid te versterken.

Microfoons
Man met multi mic voor gehoorapparaat

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel