Beter Horen hulpmiddelen en accessoires

Hooroplossingen

Naast hoortoestellen hebben wij ook een breed assortiment hooroplossingen. Dit zijn bijvoorbeeld tv-luisterhulpen, speciale deurbellen of wekkersystemen. Ook als u nog niet toe bent aan een gehoorapparaat, kunnen dit waardevolle apparaten zijn voor uw kwaliteit van leven. En: bepaalde hoorhulpmiddelen worden vergoed door de zorgverzekering.

Een oplossing voor elke situatie

Als het gehoor achteruit gaat, wordt al snel gedacht aan een hoortoestel. Maar soms is er alleen in bepaalde situaties sprake van ongemak, zoals bij telefoneren of televisie kijken. In zo’n geval kan een hoorhulpmiddel uitkomst bieden. Deze vernuftige apparaatjes kunnen ook een toevoeging zijn als u een hoortoestel gebruikt. Zo hebben wij een breed assortiment aan tv en audio luisterhulpen, zowel los als in combinatie met een hoortoestel te gebruiken. 

Ook indien u al een hoortoestel draagt kan het op een feest of tijdens een vergadering toch nog wel eens lastig zijn om alles helemaal goed te volgen. Voor dat soort situaties heeft Beter Horen verschillende luisterhulpen. En wat als het hoortoestel even niet wordt gedragen, bijvoorbeeld in bed of onder de douche? Dan zijn er voor wekker, deurbel of brandalarm speciale systemen die waarschuwen met een tril- of lichtsignaal.

Beter Horen heeft voor elke situatie speciale luisterhulpen die het leven makkelijker maken. Samen met de audicien bekijken we wat de beste oplossing is.

 

koppel kijkt TV met ringleiding
Tv en audio luisterhulpen

Een televisie die steeds harder staat is vaak een eerste aanwijzing van gehoorverlies. Vervelend voor u en uw omgeving. Met onze tv en audio luisterhulpen bepaalt u zelf het volume (met of zonder hoortoestel) zonder dat anderen daar last van hebben.

Lees meer
vrouw gebruikt telefoon voor slechthorenden
Handige telefoons

Hoort u uw telefoon niet meer overgaan, of moeite een telefoongesprek te verstaan? Dan kan een speciale telefoon voor slechthorenden uitkomst bieden. Dankzij de ingebouwde versterker verstaat u alles weer goed. Het volume past u naar wens aan.

Lees meer
vrouw draagt hoortoestel
Wekkers

Wij begrijpen hoe vervelend het is om door een wekker heen te slapen, u heeft hem immers niet voor niets gezet. Daarom hebben we speciale wekkers voor als u slecht hoort. Ze wekken u door middel van flitsen of trillingen.

Lees meer
oma danst met haar kleindochter
Veiligheid bij slechthorendheid

Als standaard rook- en brandmelders u onvoldoende signaal geven, dan is het wellicht tijd voor een speciaal waarschuwingssysteem.

Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel