TV oplossingen

Een optimale geluidsbeleving

Of u nu een hoortoestel draagt of niet, bij Beter Horen vindt u een oplossing voor een onbezorgd avondje tv kijken. Volg uw favoriete programma's met onze slimme luisterhulpen, zoals de TV-streamer of ringleiding. Wanneer u beginnend slechthorend bent of geen hoortoestel kunt dragen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. En wist u dat veel  TV oplossingen ook nog eens 100% vergoed worden?

Uw tv verbinden met uw hoortoestel

Wanneer u een hoortoestel heeft, kunt u het geluid van uw TV direct via een streamer of ringleiding op uw hoortoestel ontvangen.

TV streamer

Met een TV-streamer van het merk van uw hoortoestel verbindt u uw hoortoestel  draadloos met de televisie of radio. U sluit deze streamer in no-time aan en geniet direct van het beste stereo-geluid, rechtstreeks op uw hoortoestellen. De meeste streamers hebben een groot bereik van 5 tot 10 meter.

Ringleiding

Een Sarabec ringleiding bestaat uit een versterker en een inductielus. De versterker wordt aangesloten op een geluidsbron zoals uw TV of radio. Met de lus filtert u achtergrondgeluiden weg. U ontvangt dus uitsluitend het geluid van uw favoriete programma.

Meer weten over de tv oplossingen voor uw merk hoortoestel? Maak een afspraak

Heeft u geen hoortoestel?

Ook dan hebben we slimme geluidsoplossingen voor een heerlijk avondje tv kijken.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel