Ringleiding en tv-streamers

Luisterhulp voor TV en radio: ringleidingversterker en tv-streamer

Of u nu een gehoorapparaat draagt of niet, bij Beter Horen vindt u een hoorhulpmiddel voor een onbezorgd avondje tv kijken. Volg uw favoriete programma's met onze slimme hoorhulpmiddelen, zoals de tv-streamer of ringleiding. Wanneer u beginnend slechthorend bent of geen hoortoestel kunt dragen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. En wist u dat veel tv luisterhulp-oplossingen ook nog eens 100% vergoed worden?

Uw tv verbinden met uw gehoorapparaat

Wanneer u een hoortoestel heeft, kunt u het geluid van uw tv direct via een streamer of ringleiding op uw hoortoestel ontvangen.

Tv streamer

Met een tv-streamer van het merk van uw hoortoestel verbindt u uw hoortoestel draadloos met de televisie of radio. U sluit deze streamer in no-time aan en geniet direct van het beste stereo-geluid, rechtstreeks op uw hoortoestellen. De meeste streamers hebben een groot bereik van 5 tot 10 meter.

Ringleiding voor gehoorapparaat

Een Sarabec ringleiding bestaat uit een versterker en een inductielus. De versterker wordt aangesloten op een geluidsbron zoals uw tv of radio. Met de lus filtert u achtergrondgeluiden weg. U ontvangt dus uitsluitend het geluid van uw favoriete programma.

Meer weten over de tv oplossingen voor uw merk hoortoestel? Maak een afspraak

Heeft u geen hoortoestel?

Ook dan hebben we slimme geluidsoplossingen voor een heerlijk avondje tv kijken.

Hoe werkt een ringleiding?

Een ringleiding is een kabel die in een 'ringvorm' langs uw plint wordt gelegd. Deze kabel wordt aangesloten op een ringleidingversteker, die weer is aangesloten op de tv of radio. Door de gesloten ring ontstaat een magnetisch veld dat door uw gehoorapparaat wordt opgepikt. Het fijne van dit systeem is dat het werkt op vrijwel ieder hoortoestel. Ook steeds meer bioscopen en theaters zijn uitgerust met een ringleidingsysteem.

Wat kost een ringleiding?

De kosten voor een ringleiding verschillen. Een ringleiding kan namelijk in aanmerking komen voor een vergoeding tot 100% door uw verzekeraar. Wilt u daarom zeker weten wat voor u de kosten zijn? Neem dan contact op met uw verzekeraar of of informeer bij ons naar uw persoonlijke situatie.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel