Microfoons en geluidsversterkers

Microfoons

Heeft u soms moeite om een gesprek goed te volgen, ondanks uw hoortoestel? Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of bij een etentje? Bij Beter Horen vindt u verschillende hulpmiddelen die het geluid versterken. Zoals onze microfoons. Kom gerust eens langs in de winkel. We vertellen u graag meer.

Meer weten over microfoons? Zoek een winkel

Hoe een draadloze microfoon precies werkt

Een draadloze microfoon geeft praktisch elk geluid aan hoortoestellen door, zonder een extra apparaat om de nek te hoeven dragen. U kunt de microfoon op tafel leggen of soms op uw kleding bevestigen. Microfoons hebben een bereik tot wel 25 meter.

Een microfoon gebruikt u:

  • Bij een-op-een gesprekken, zelfs in situaties met veel rumoer.
  • Als tafelmicrofoon, zodat iedereen rond de tafel beter te verstaan is.
  • Om signalen van bijvoorbeeld ringleidingen of andere audiobronnen te streamen.

Ontdek onze draadloze microfoons

Microfoons vangen namelijk de stem van de spreker op en zenden het rechtstreeks naar uw hoortoestel. Hierdoor heeft u geen last van achtergrondlawaai. We bieden microfoons aan van Amplifon, Resound, Oticon en Phonak.

Man draagt Resound multi-mic microfoon
Neem voor vragen voor vragen contact op met de winkel maak een afspraak

Resound Multi-Mic

Resound Multi Mic, microfoon en geluidversterker

De Resound Multi-Mic biedt verschillende functies waarvan u de hele dag door kunt genieten. Met een bereik van maar liefst 25 meter kunt u de Resound Multi-Mic overal plaatsen. Als u de microfoon horizontaal op de tafel plaatst detecteert het apparaat automatisch de stemmen van verschillende sprekers. Daarnaast kunt u uw microfoon voor uw speakers plaatsen om optimaal te genieten van uw radio, televisie of ander geluidsapparatuur. 

Oticon EduMic

Oticon EduMic

Vaak is het al lastig om elkaar te verstaan in klaslokalen, laat staan als je een gehoorprobleem hebt. Hiervoor is de Oticon EduMic ontwikkelt. Deze microfoon geeft kinderen meer rust om zich beter te concentreren. . De zogeheten solo-apparatuur zorgt ervoor dat kinderen direct de stem van hun leerkrachten ontvangt, zonder al het geroezemoes en achtergrondgeluiden. 

In gesprek over uw tinnitusklachten? Maak een belafspraak

Phonak PartnerMic

Phonak Partner Mic

Deze gebruiksvriendelijke draadloze microfoon is speciaal gecreëerd om uw één-op-één-gesprekskwaliteit te verbeteren en werkt optimaal in een luidruchtige omgeving. U kunt de microfoon op tafel plaatsen of zelfs aan de kleding van uw gesprekspartner bevestigen, het geluid wordt dan direct naar uw hoortoestel gestreamd voor optimale geluidskwaliteit. 

Phonak Roger On

Phonak Roger On

Roger On heeft een speciale technologie, waarbij horen nog makkelijker wordt gemaakt. De Roger On microfoon schakelt namelijk automatisch tussen verschillende microfoonmodi. Bovendien selecteert de Roger On automatisch wie aan het woord is, zodat u diegene nog duidelijker kunt horen.

Phonak Roger Select

Phonak Roger Select

De Roger Select heeft meerder microfoons waardoor het verstaan van groepsgesprekken in achtergrondlawaai duidelijk verbetert. De microfoon detecteert automatisch wie aan het praten is waardoor u makkelijk deel kunt nemen aan het gesprek. Bovendien is de Roger microfoon is op te klippen bij uw gesprekspartner waardoor u deze persoon beter kan verstaan. Daarnaast is de Roger Select is te gebruiken met elk hoorapparaat en via bluetooth te verbinden aan uw mobiele telefoon en tv.

Phonak Roger Table Mic II

Phonak Roger Table Mic II

De Roger Table Mic II is voornamelijk geschikt voor werkende volwassenen. Door de Roger Table Mic II kunt u weer volop meedoen tijdens grote vergaderingen. De speciale  technologie zorgt ervoor dat de microfoon automatisch schakelt tussen verschillende sprekers in een straal van 360 °. U hoeft u niet druk te maken over lange vergaderingen, want de microfoon gaat maar liefs 16 uur lang mee. 

Phonak Roger Touchscreen Mic

Phonak Roger Touchscreen Mic

Bent u een leraar of een leerling en merkt u dat uw hoortoestel niet voldoende is in kleine gezelschappen? Dan is de Roger Touchscreen een uitstekende oplossing. Door de microfoon om de nek te dragen of op een tafel te plaatsen kan zowel de leraar als de leerling weer actief meedoen in de les. Naast de Roger Touchscreen Mic heeft Roger voor onderwijs nog meer hooroplossingen. Benieuwd naar het aanbod voor onderwijs? 

Prijzen en vergoedingen

Voor werk of het volgen van een opleiding vergoeden de meeste zorgverzekeringen vanuit de basisverzekering soloapparatuur zoals de Roger Pen. Ook wordt de apparatuur vaak in bruikleen verstrekt. Hierdoor gaat het niet ten koste van uw eigen risico en betaalt u geen eigen bijdrage.

Wilt u meer informatie over draadloze microfoons? Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel