Beter Horen audiciens in Tilburg

Voor hoorplezier op maat

Onze beste audiciens in Tilburg staan voor u klaar

Hoort u niet meer alles even goed? Kom dan eens langs in een van de drie Beter Horen winkels in Tilburg. Onze StAr audiciens nemen graag de tijd voor u om te kijken hoe uw gehoor ervoor staat. Samen met u gaan zij op zoek naar de hooroplossing die het beste past bij u en uw manier van leven. Of het nu een hoortoestel is of een hoorhulpmiddel. 

De beste audiciens van Tilburg vindt in onze Beter Horen winkels. Al onze StAr audiciens zijn gecertificeerde hoorspecialisten. Zij zijn volledig op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom horen. En kunnen u een deskundig advies geven dat past bij uw wensen en uw leefstijl. Individueel maatwerk vinden wij vanzelfsprekend en dus mag u dat van ons verwachten.

Bij Beter Horen kiezen we ervoor om alleen te werken met gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Hier hebben wij de beste ervaringen mee. Van onzichtbare hoortoestellen tot een hoortoestel dat u met uw smartphone kunt bedienen, maar ook toestellen die binnen de vergoeding van uw zorgverzekering vallen. Samen bekijken we welk hoortoestel het beste bij u past.  

Goede service vinden we belangrijk. Daarom heeft u, na aanschaf van een hoortoestel of hulpmiddel, altijd 5 jaar recht op service en onderhoud.  

En bent u niet meer zo goed ter been? Of lukt het niet om naar de winkel te komen? Dan komt onze audicien gewoon naar u toe. Want ook in Tilburg bieden wij onze thuisservice: uw audicien aan huis. Zo bieden wij hoorzorg dichtbij huis.

In Tilburg heeft Beter Horen drie winkels. Klik hieronder op een winkel om de openingstijden van deze Beter Horen winkel te zien.

Loop gerust eens bij ons langs voor een snelle hoorscan of een uitgebreide gratis hoortest. De koffie staat klaar! 

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel