De Amplifon Groep

Amplifon: de wereldwijde nummer 1 in hoorzorg

Amplifon is de absolute wereldwijde marktleider in de hoorzorg. Wij bieden mensen de kans om alle emoties van geluid te herontdekken. Onze 19.400 collega's over de hele wereld zetten zich elke dag in om de persoonlijke hoorwens van onze klanten te doorgronden om hen een maatwerk hooroplossing te kunnen bieden, van hoge kwaliteit en met een uitstekende service.

Sinds 2001 behoort Beter Horen tot de Amplifon Groep. Een internationaal concern en wereldwijd marktleider in het aanbieden van gepersonaliseerde hooroplossingen, zoals hoortoestellen. In Nederland bestaat de Amplifon Groep uit:

  • Beter Horen: al meer dan 110 jaar dé hoorspecialist van Nederland
  • Comfoor: zet zich in voor gehoorbescherming (ook otoplastieken op maat) en gehoorverbetering
  • EmiD: de totaalleverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur

Amplifon Groep wereldwijd nummer 1

De Amplifon Groep is wereldwijd marktleider in persoonlijke hooroplossingen. Het hoofdkantoor van het concern staat in Milaan (Italië). Overal ter wereld zijn er hoorwinkels die onder de Amplifon-vlag werken en daarom profiteren onze klanten van wereldwijde ervaring.

Naast Italië en Nederland zijn er vestigingen in 25 landen waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Egypte, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Hongarije en Duitsland. Een grote organisatie dus, met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid, hoortoestellen, audiciens en aanvullende persoonlijke hooroplossingen. U, als klant van Beter Horen profiteert daar ten volle van. Zo hebben we niet minder dan 9300 verkooppunten wereldwijd, waar u als klant van Beter Horen terecht kunt. 

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel