Hoortoestel gratis proberen

Altijd een vrijblijvende proefperiode

Hoortoestel proberen

Zo’n hoortoestel, hoe voelt dat nou? En hoeveel beter gaat u er van horen? En wat zie je ervan? Bij Beter Horen begrijpen we goed dat u met zulke vragen zit. Daarom krijgt u een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor, een aantal weken gratis en vrijblijvend op proef. Zo kunt u zelf ervaren of het iets voor u is. 

De voordelen van een proefperiode

  • Uw hoortoestel op maat gemaakt
  • Afgestemd op uw persoonlijke hoorwensen
  • Alle tijd om het hoortoestel overal te proberen
  • Begeleiding door een vaste, gediplomeerde audicien
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Vertrouw op de expertise van dé hoorspecialist 
Wilt u een hoortoestel vrijblijvend proberen? Maak een afspraak

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Veel mensen zien er tegenop om een gehoorapparaat te dragen. Misschien hoort u zulke geluiden ook wel eens in uw familie of vriendenkring. Toch is dat helemaal niet nodig. Wij bieden immers een proefperiode. Dat kost niets en verplicht tot niets. Na de hoortest volgt er nog een meting en u kiest samen met uw audicien het hoortoestel dat het beste bij uw situatie past. We maken vervolgens een oorstukje op maat, bestellen het toestel voor u en na het aanmeten van het hoortoestel kunt u eerst rustig de tijd nemen om eraan te wennen. 

Ervaring in de dagelijkse praktijk

De enige manier om echt te ontdekken hoe een hoortoestel werkt, is de dagelijkse praktijk. Bij Beter Horen krijgt iedereen ruim de tijd om het overal te proberen: voor de tv, in het verkeer, op een feestje. De audicien helpt graag om het toestel zo in te regelen, dat het in alle situaties de juiste versterking geeft. En mocht het toch tegenvallen? Dan kunt u tijdens de proefperiode altijd terugkomen voor een aanpassing. 

Aanschaf bij volle tevredenheid

Pas als u helemaal tevreden bent, gaat u over tot aanschaf. Als het toestel in aanmerking komt voor vergoeding van uw zorgverzekeraar dan helpt onze audicien u ook hierbij: uw factuur wordt rechtstreeks gedeclareerd. En ook daarna kunt u natuurlijk op ons blijven rekenen. Bij Beter Horen zijn onderhoud en nazorg de eerste 5 jaar altijd gratis! 

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel