Hoortoestel gratis proberen

Altijd een vrijblijvende proefperiode

Hoortoestel proberen

Hoe voelt zo’n hoortoestel? En werkt het echt? Heel logisch als u zich dat afvraagt als u een hoortoestel zoekt. Daarom krijgt u bij Beter Horen een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor, een aantal weken gratis en vrijblijvend op proef. Zo ervaart u zelf of het iets voor u is. 

De voordelen van een proefperiode

  • Uw hoortoestel op maat gemaakt
  • Afgestemd op uw persoonlijke hoorwensen
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Alle tijd om het hoortoestel overal te proberen
  • Begeleiding door een vaste gediplomeerde audicien
Wilt u een hoortoestel vrijblijvend proberen? Maak een afspraak

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Vindt u het aanschaffen van een hoortoestel een grote stap en wilt u eerst zeker weten of het toestel bij u past? U bent niet de enige. Probeer een gehoorapparaat daarom eerst eens vrijblijvend uit. Dan ervaart u zelf of het iets voor u is. Zo werkt het:

1. U krijgt een hoortoestel op maat

Na de uitgebreide hoortest kiest u samen met uw audicien een hoortoestel dat het beste bij uw situatie past. Vervolgens maken we een oorstukje op maat en bestellen we het hoortoestel. Daarna meten we het hoortoestel aan en neemt u rustig de tijd om eraan te wennen.

2. U ervaart het hoortoestel in de dagelijkse praktijk

Voor de tv, in het verkeer, op een feestje. U krijgt ruim de tijd om vrijblijvend uw hoortoestel overal te proberen. Uw Beter Horen audicien helpt u graag om het hoorapparaat zo in te regelen, dat het in alle situaties de juiste versterking geeft. Mist u bepaalde functies? Dan mag u tijdens de proefperiode altijd terugkomen voor een aanpassing.

3. Aanschaf bij volle tevredenheid

Pas als u helemaal tevreden bent, schaft u het hoortoestel aan. Beter Horen heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars, u profiteert altijd van de maximale vergoeding. Komt het toestel in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar? Uw audicien kan u in de meeste gevallen helpen met het rechtstreeks declareren van de factuur. Benieuwd in welke mate uw hoortoestel wordt vergoed? Lees meer over de vergoedingen en verzekeringen.

4. Nazorg en garantie

Ook na de aanschaf van een gehoorapparaat kunt u op ons blijven rekenen. Onderhoud en nazorg zijn bij Beter Horen de eerste 5 jaar meestal inbegrepen.* Dit houdt in dat u altijd bij onze audiciens terecht kunt voor advies, het vervangen van slangetjes en filters en het bijstellen van uw hoortoestel. Lees meer over nazorg en service.

Bent u op zoek naar een winkel bij u in de buurt? Vind een winkel
* Let op! Bent u verzekerd bij ASR of Ditzo? Voor hoortoestellen die zijn aangeschaft na 1 januari 2023 gelden andere voorwaarden. Lees meer over de  nazorg & service voorwaarden .

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel