Ampli Energy PO

ampli-energy PO

Onze nieuwste oplaadbare innovatie

Geniet van alle geluiden om je heen zelfs tot in de kleinste details. 

Meer informatie over prijzen Ontdek het in onze winkel

Bekijk alle details

Functies in één oogopslag

De ampli-energy PO biedt een naadloze luisterervaring met de meest dynamische en automatische ondersteuning in alle soorten luistersituaties. Focus u weer op wat voor u belangrijk is en versta zelfs in de moeilijkste rumoerige situaties. Een innovatie binnen ons topsegment. 

Breedte

0,7 cm

Hoogte

2,8 cm

Gewicht

3g

Ampli Energy PO

Discretie

Gemiddeld

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Uitleg genoemde functies

  • Bluetooth: directe verbinding met een telefoon (iPhone), geen aansluitingsaccessoire en aansluiting op de tv. U kunt uw oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen ontvangen en naar muziek luisteren.
  • Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: batterijen geven u meer dan 12 uur batterijlevensduur en opladen gemakkelijk tijdens de nacht. U bespaart veel wegwerpbatterijen.
  • Maximale discretie: de hoortoestellen van deze referentie kunnen discreet achter of in het oor worden gedragen, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn voor mensen om u heen.
  • Automatisch omgevingsmanagement: het vermogen om zich aan te passen aan verschillende luisteromgevingen maakt het mogelijk geluiden comfortabeler te horen zonder enige actie van uw kant. Deze hoortoestellen passen zich automatisch aan aan de evolutie van de geluidsituatie.
  • Comfort in lawaai: deze hoortoestellen analyseren de geluiden en optimaliseren deze en zorgen voor een aangenamer luisteren, zelfs in een rumoerige omgeving.
  • Robuustheid: het specifieke ontwerp en de fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid van deze hoortoestellen.
  • Adaptieve directionaliteit: deze producten kunnen de dialoog duidelijker versterken dan andere geluiden of stemmen met verschillende oorsprongen. Op sommige apparaten kunt u de instelling ook wijzigen, waardoor u de dialoog in elke richting beter kunt begrijpen, zoals in de auto, waar u interactie hebt met degenen die naast of achter elkaar zitten.
  • Waterbestendigheid: de gebruikte technologieën en de ingebouwde microfoon- en luidsprekerbeschermers bieden een betere bescherming tegen water, stof en andere vreemde stoffen, waardoor de betrouwbaarheid van uw apparaten toeneemt.

Deep Neural Network

De ampli-energy PO maakt gebruik van de nieuwe technologie: een Deep Neural Network (DNN). Het DNN imiteert hoe de hersenen werken en heeft geleerd allerlei geluiden tot in de kleinste details te herkennen. Het resultaat is een natuurlijkere weergave van alle geluiden. Hiermee haalt u meer uit elke luisterssituatie. 

Connectiviteit

Stream geluid van uw televisie, laptop of andere draadloze apparatuur naar uw hoortoestel. De ampli-energy PO ondersteunt zowel Android als iOS waardoor u iedere telefoongesprek weer makkelijk kunt verstaan en kunt genieten van het streamen van audio.  

Muziekprogramma

Herontdek de liefde voor muziek met het speciale muziekprogramma. Ervaar de volledige dynamiek en alle nuances zo mooi als in uw herinnering. 

Ontdek soortgelijke producten

Onze hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en zijn zo slank en discreet mogelijk. Zo kunt u de wereld om u heen zo duidelijk mogelijk horen.

ampli-energy%20r5%20hoorapparaat ampli-energy r5
Bekijk functies

Vrijheid om te genieten van geluid van hoge kwaliteit

Speciaal ontworpen behuizingsdeksel die discreet achter het oor zit en een hoog draagcomfort biedt. Meer informatie over prijzen Bezoek onze winkel

Discretie

Hoog

Robuustheid

Niet beschikbaar

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog
ampli-energy b5 hoorapparaat ampli-energy b5
Bekijk functies

Optimaal horen zonder batterijen

Intelligent hoortoesel met water- en stofbestendige behuizing. Meer informatie over prijzen Bezoek onze winkel

Discretie

Laag

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel