Onderhoud van hoortoestellen

Uw hoortoestel. Het belang van onderhoud

Wanneer u uw hoortoestellen zo’n 15 uur per dag draagt, betekent dit dat u ze per jaar ongeveer 5.500 uur in hebt. Na vijf jaar hebben de hoortoestellen meer dan 27.000 uur gewerkt! In weer en wind, in de zon en in de regen. Goed onderhoud is dan ook zéér belangrijk voor de levensduur van uw hoortoestellen zodat u optimaal kunt blijven verstaan. U kunt zelf veel doen om uw gehoorapparaat in topconditie te houden. Wij helpen u daar natuurlijk graag een handje bij.

Bestel uw onderhoudsproducten eenvoudig online

Download onze brochure

U leest alle tips over onderhoud van uw hoortoestel in onze 'Service en Onderhoud brocure'.

Download
Bestand: PDF
Grootte: 2.05 mb

Gratis onderhoudsbeurten

U kunt als Beter Horen klant een afspraak maken om uw hoortoestellen te laten controleren in de winkel. Maakt u vooral gebruik van deze gratis service! Tot vijf jaar na aankoop van uw hoortoestellen geldt deze gratis service.

Bij deze onderhoudsbeurt reinigen en controleren we uw hoortoestellen van binnen en van buiten. En wij kijken of ze nog voldoen aan de fabrieksspecificaties. Mocht het verstaan minder worden, dan stellen we de hoortoestellen, na het afnemen van een hoortest, voor u af. Zo doet de Beter Horen audicien er alles aan om de hoortoestellen optimaal voor u te laten werken.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel