Onderhoud van hoortoestellen

Het belang van onderhoud van uw hoortoestel.

Een snelle rekensom. Waarschijnlijk draagt u uw hoortoestellen zo’n 15 uur per dag. Dat betekent dat u ze per jaar ongeveer 5.500 uur in heeft. Na vijf jaar hebben de hoortoestellen meer dan 27.000 uur gewerkt. In weer en wind, in de zon en in de regen - een bijna ongehoorde prestatie. Goed onderhoud is dan ook zéér belangrijk voor de levensduur van uw hoorapparaten, zodat u optimaal kunt blijven genieten van gesprekken en geluiden. Ontdek hoe u dat doet. 

Vind een winkel in uw buurt

Gratis onderhoudsbeurten

U kunt als klant van Beter Horen een afspraak maken om uw hoortoestellen te laten controleren in de winkel. In de meeste gevallen is deze service tot vijf jaar na aankoop van uw hoorapparaten inbegrepen*.

Bij deze onderhoudsbeurt reinigen en controleren we uw hoortoestellen van binnen en van buiten. En we kijken of ze nog voldoen aan de fabrieksspecificaties. Heeft u het idee dat u minder verstaat? Dan stellen we de hoortoestellen na het afnemen van een hoortest, voor u af. Zo doet de Beter Horen audicien er alles aan om de hoortoestellen optimaal voor u te laten werken.

U kunt zelf ook veel doen om uw gehoorapparaat in topconditie te houden. Wij helpen u daar natuurlijk graag een handje bij.

Onderhoudsproducten hoortoestellen

Bestel uw onderhoudsproducten eenvoudig online

* Let op! Bent u verzekerd bij ASR of Ditzo? Voor hoortoestellen die zijn aangeschaft na 1 januari 2023 gelden andere voorwaarden. Lees meer over de nazorg & service voorwaarden .

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel