Uw hoortoestellen afstellen

Regelmatige aanpassing van uw hooroplossing

Een onderdeel van onze service is dat u bij ons terecht kunt voor het onderhouden en afstellen van uw hoortoestellen. U profiteert van deze service in alle winkels van Beter Horen. Na het instellen van uw hoortoestellen doen we er alles aan om u te ondersteunen. We zorgen dat uw hoortoestellen geschikt voor u zijn en dat u weet hoe u ze moet gebruiken.

De service van Beter Horen: altijd goed blijven horen

Naast het uitvoeren van het onderhoud en het reinigen van uw hoortoestellen, blijven we zorg dragen voor uw hoortoestel. Tijdens vervolgafspraken houdt de audicien de ontwikkelingen van uw gehoor in de gaten. En past de audicien de instellingen van uw gehoorapparaat indien nodig aan. Uw hoortoestel blijft hierdoor altijd goed ingesteld en voldoen aan uw behoeften.

Een optimaal afgesteld hoortoestel

Met hoortoestellen kunt u geluiden horen die u misschien al lang niet meer hebt gehoord. Uw hersenen moeten aan deze geluiden wennen en dat kost even tijd. Gelukkig helpt het dat onze audicien uw hoortoestel zo optimaal mogelijk instelt. 

Tijdens de periode dat u uw hoortoestellen test, zal er regelmatig contact zijn met uw audicien. Bijvoorbeeld om de instellingen van het gehoorapparaat te verfijnen, zodat u na het testen volledig gehoor kunt geven aan uw hooroplossing.

Naarmate uw gehoor zich in de loop van de maanden verder ontwikkelt zijn regelmatige vervolgafspraken belangrijk, zodat de audicien uw hoortoestellen tot in de puntjes aan uw behoeften kan aanpassen.

Op maat ingesteld

De audicien heeft de mogelijkheid om luisterprogramma's te integreren in uw hoortoestellen, aangepast aan uw levensstijl en volgens uw wensen. U kunt een programma hebben voor concerten of vergaderingen. Het enige dat u hoeft te doen, is het programma activeren wanneer de ruimte of situatie erom vraagt. Een op maat ingesteld programma biedt u een optimaal luistercomfort.

Afhankelijk van de hoortoestellen zijn er vele mogelijkheden. Vraag het aan uw audicien.

De aanpasprocedure

Uw oren verdienen een perfect werkend hoortoestel, daarom passen onze audiciens uw hoortoestellen met zorg aan. Zo doen we dat:

  • Advies en persoonlijk Beter Hoorplan opstellen.
  • Aanpassing aan het gekozen hoortoestel op basis van de hoortest, uw hoorwensen en leefsituatie. 
  • Nameting instellingen.  
  • De start van de proefperiode. Eventueel aanpassen en bijstellen van de instellingen na uw eerste ervaringen. 
  • Bent u tevreden? Dan volgt de definitieve aanschaf van het hoortoestel. 

 

Online hoortoestel aanpassen met de app

Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is om de instellingen van nieuwe Amplifon hoortoestellen zelf aan te passen? Gewoon vanaf de bank bij u thuis? U gebruikt daarvoor de Amplifon-app op uw telefoon, die u eenvoudig kunt downloaden. Zo kunt u met een paar klikken zelf het volume verhogen, juist verlagen of een programma activeren. Via bluetooth op uw telefoon worden de wijzigingen naar uw hoortoestel verzonden. Zo gepiept.

Wilt u meer weten? Kom langs! Maak een afspraak!

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel