De instellingen van uw hoortoestellen

Regelmatige aanpassing van uw hooroplossing

Een onderdeel van onze service is dat u bij ons terecht kunt voor het onderhouden en aanpassen van uw hoortoestellen. U profiteert van deze service in alle winkels van Beter Horen.

Na het aanschaffen van uw hoortoestellen doen we er alles aan om u te ondersteunen; we zorgen dat uw hoortoestellen geschikt voor u zijn en dat u weet hoe u ze moet gebruiken.

Naast het uitvoeren van het onderhoud en het reinigen van uw hoortoestellen, zijn er vervolgafspraken. Deze afspraken zijn er zodat de audicien de ontwikkelingen van uw gehoor kan bewaken en de instellingen van uw hoortoestellen indien nodig kan aanpassen. Uw hoortoestel blijft hierdoor altijd voldoen aan uw behoeften. 

Een optimaal hoortoestel

Met hoortoestellen kunt u geluiden horen die u misschien al lang niet meer hebt gehoord. Uw hersenen moeten aan deze geluiden wennen en dat kost even tijd. Gelukkig helpt het dat onze audicien uw hoortoestel zo optimaal mogelijk instelt. 

Tijdens de periode dat u uw hoortoestellen test, zal er regelmatig contact zijn met uw audicien. Bijvoorbeeld om de instellingen te verfijnen, zodat u na het testen volledig gehoor kunt geven aan uw hooroplossing.

Naarmate uw gehoor zich in de loop van de maanden verder ontwikkelt zijn regelmatige vervolgafspraken belangrijk, zodat de audicien uw hoortoestellen tot in de puntjes aan uw behoeften kan aanpassen.

Op maat ingesteld

De audicien heeft de mogelijkheid om luisterprogramma's te integreren in uw hoortoestellen, aangepast aan uw levensstijl en volgens uw wensen. U kunt een programma hebben voor concerten of vergaderingen. Het enige dat u hoeft te doen, is het programma activeren wanneer de ruimte of situatie erom vraagt. Een op maat ingesteld programma biedt u een optimaal luistercomfort.

Afhankelijk van de hoortoestellen zijn er vele mogelijkheden. Vraag het aan uw audicien.

Mobiele apps

Dankzij technologische innovaties kunnen de hoorapparaten van de nieuwste generatie vanaf een smartphone via een mobiele applicatie worden bediend. Door toegang te krijgen tot de app, kunt u enkele eenvoudige aanpassingen aan uw hoortoestellen doen. Denkt u aan het volume verhogen, verlagen of een programma activeren. De instellingen worden via Bluetooth-technologie naar de apparaten verzonden.

Wilt u meer weten? Kom langs! Maak een afspraak!

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel