Beter Horen audiciens in Gelderland

Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen bij u in de buurt.

Onze hoorspecialisten bij u in de buurt

Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat? Kom dan langs in een van onze Beter Horen winkels in Gelderland. Onze ervaren audiciens nemen de tijd om uw gehoor en hoorwensen nauwkeurig in kaart te brengen. Zij laten u graag ervaren wat onze hooroplossingen voor u kunnen betekenen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest. Zo kunt u blijven genieten van de geluiden die voor u belangrijk zijn.  

Maak een afspraak bij een winkel bij u in de buurt zoek een winkel

Beter Horen winkels in Gelderland

Uitgebreid en divers aanbod hoortoestellen

Bij Beter Horen denken we nooit licht over uw gehoorverlies. We willen u altijd de beste oplossing bieden. Daarom bieden wij zeer gebruiksvriendelijke hoortoestellen in verschillende soorten, maten en prijzen. Van verzekerde toestellen tot toestellen met de nieuwste innovaties in het topsegment. Deze zijn oplaadbaar, onzichtbaar én beschikken over een bluetooth-functie. Maar wat onze hooroplossingen vooral gemeen hebben? Ze zorgen ervoor dat u weer volop kunt genieten van uw favoriete muziek. Dat u kunt meepraten in een groep op een verjaardag. En dat u de vogels in de natuur weer hoort fluiten.

Een hooroplossing voor iedereen

Of het nu gaat om hoortoestellen in-het-oor, achter het oor of hulpmiddelen en accessoires, bij Beter Horen vindt u uw ideale hooroplossing!

Beter Horen diensten in Gelderland

Bij Beter Horen hechten we veel waarde aan persoonlijk en uitgebreid advies. Onze specialisten meten uw gehoor uitvoerig, gaan met u in gesprek over uw persoonlijke situatie en zoeken samen naar een oplossing die voor u écht verschil gaat maken. Wat kunt u verwachten bij een Beter Horen winkel in Gelderland? 

StAr geregistreerde audiciens

Onze audiciens zijn gediplomeerd en StAr-geregistreerd. Zij mogen gehoorverlies officieel vaststellen en adviseren over een passende hooroplossing. StAr staat voor Stichting Audicienregister. Deze stichting verbetert en bewaakt de kwaliteit van audiciens. Onze audiciens volgen regelmatig bijscholing. Zo blijven ze voorlopen op het gebied van technische en medische ontwikkelingen die bijdragen aan een beter gehoor. 

Gratis hoortest

Wilt u binnen 30 minuten weten hoe uw gehoor ervoor staat? Kom dan langs voor een gratis hoortest. Samen met de audicien bespreekt u uw klachten, hoorwensen en medische bijzonderheden. Met een een otoscoop bekijkt de audicien de uitwendige gehoorgang en het trommelvlies. En u krijgt in een geluidsdichte cabine verschillende piepjes te horen via een hoofdtelefoon. U geeft dan aan wanneer u een toon hoort. Zo kunnen we samen uw gehoor echt goed in kaart brengen.

Een op maat gemaakt hoortoestel op proef

Wij willen uw leven met een hoortoestel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom krijgt u bij Beter Horen een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor. Echt maatwerk dus! Dit hoortoestel kunt u gratis en vrijblijvend proberen. Zo kunt u zelf ervaren of het iets voor u is. Pas als u helemaal tevreden bent, schaft u het hoortoestel aan. En ook na aanschaf van een hoortoestel kunt u op onze audiciens  blijven rekenen.

Nazorg en service maakt het verschil

Uw oren verdienen een perfect werkend hoortoestel. Regelmatig onderhoud en de juiste nazorg zijn belangrijk. Onze audiciens adviseren en begeleiden u graag. Zo houden wij uw gehoorapparaat altijd in topconditie. En heeft u toch behoefte aan een stukje extra zekerheid? Met de Beter Horen vervangingsverzekering bent u te allen tijden verzekerd van een nieuw gehoorapparaat bij verlies, diefstal of onherstelbare schade.

Alles voor uw gehoor

Of u nou op zoek bent naar een hooroplossing of gehoorbescherming, bij Beter Horen kunt u altijd terecht voor:

Zien we u snel bij een van onze Beter Horen winkels in Gelderland? 

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel