Hoortoestel nazorg en service

Nazorg en service

Uw oren verdienen een perfect werkend hoortoestel. Als dé hoorspecialist doen wij dan ook alles om uw toestel in topconditie te houden. Regelmatig onderhoud en de juiste nazorg vinden we echt belangrijk. Bij Beter Horen is deze service de eerste vijf jaar bij de prijs inbegrepen.

 

Advisering en begeleiding zijn vaste onderdelen van de nazorg door audiciens. De audicien is een adviseur waar klanten altijd terecht kunnen. Ook het bijstellen van een hoortoestel hoort bij gratis nazorg. Zoals eventueel bijstellen op het veranderende gehoor of op andere luistersituaties. Elk jaar is er een gratis ‘APK servicebeurt’ voor de hoortoestellen van onze klanten.

Ook onderhoud hoort bij nazorg, zoals het vervangen van slangetjes en filters waar nodig. Ook als u onderweg bent of op vakantie dan staan we graag voor u klaar in een van onze winkels. Uiteraard kosteloos, want zo doen we dat bij Beter Horen. Gelukkig is er, in Nederland, altijd een Beter Horen-winkel in de buurt. Gratis nazorg voor al onze klanten, waar u ook bent in Nederland!     

Hoortoestel aanpassen

Lees meer over de mogelijkheden tot aanpassingen van uw hoortoestel die ervoor kunnen zorgen dat uw gehoor nog sterker verbeterd kan worden.

Lees meer
een zeer klein hoortoestel
man met aho  hoortoestel gebruikt smartphone

Uw hoortoestel vervangen of verzekeren

Draagt u een hoortoestel maar merkt u toch dat u niet alles even goed hoort? Of heeft u inmiddels andere wensen? Het kan ook zijn dat uw toestel inmiddels aan vervanging toe is. Ontdek welke mogelijkheden er zijn om de komende jaren hoorplezier te blijven ervaren.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel