Gehoorapparaat aftrekbaar

Nieuwste hoortoestellen met belastingvoordeel

Naast hoortoestellen die worden vergoed door de zorgverzekeraars, zijn er ook varianten uit het topsegment. Die bieden u de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste mogelijkheden. Dat biedt u volop keuze! Er gelden bovendien interessante belastingvoordelen voor deze hoortoestellen.

Extra mogelijkheden, extra keuze

Bij Beter Horen heeft u alle keuze in geavanceerde hoortoestellen met de meest recente innovaties. Hoe hoog u de lat ook legt, wij vinden altijd de beste hooroplossing. De nieuwste hoortoestellen zijn voorzien van de slimste programma’s. Bediening gaat vaak via uw smartphone, draadloos en moeiteloos. U kunt in elke situatie uw eigen voorkeuren instellen, zodat u overal hoort wat ú wilt horen. Zelfs in een luidruchtige omgeving. Een mooi voorbeeld is de ampli-connect.

De beste geluidsweergave

Wilt u de ultieme geluidsbeleving en bent u geïnteresseerd in verrassende innovaties? Dan zijn de hoortoestellen uit het topsegment echt iets voor u. Een waardevolle investering voor als u de meest natuurlijke geluidsweergave wilt. Uiteraard mag u een hoortoestel altijd een paar weken proberen, zonder kosten en zonder verplichtingen. Zo kunt u zelf de ultieme geluidskwaliteit ervaren. Onze audicien inventariseert graag de mogelijkheden met u.

Belastingvoordeel bij hoortoestellen

Er is nog een voordeel als u kiest voor de nieuwste hoortoestellen. U kunt profiteren van belastingvoordeel. Hoeveel precies? Dat hangt onder andere af van uw inkomen. Informeer daarom bij uw belastingadviseur. U kunt ook meer lezen op site van de Belastingdienst.

Probeer nu gratis en vrijblijvend het beste van het beste Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel