Vind uw dichtstbijzijnde hoorwinkel

U bent welkom bij meer dan 200 hoorwinkels

Naar welke Beter Horen winkel bent u op zoek?

Met meer dan 200 winkels en servicepunten verspreid over heel Nederland is Beter Horen nooit ver weg. Bekijk de winkels in onze meest gezochte steden hieronder.

Beter Horen winkels per provincie

U vindt onze hoorspecialisten in alle provincines: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland

Beter Horen diensten bij u in de buurt

Wij werken hard om mensen de kans te bieden om alle emoties van geluid te herontdekken. Onze audiciens staan voor u klaar om samen met u een hooroplossing op maat te vinden die past bij uw levensstijl en budget. Beter Horen beschikt altijd over de laatste technologie op hoorgebied. Bekijk hier de diensten die wij aanbieden:

Wat is de beste hoorwinkel?

Beter Horen is al meer dan 110 jaar dé Nederlandse marktleider in hooroplossingen. We werken nauw samen met kno-artsen en audiologische centra. In alle winkels van Beter Horen werken StAr-gecertificeerde audiciens. Met meer dan 200 servicepunten is er altijd wel een winkel bij u in de buurt. Zo niet, dan komen we gewoon naar u toe met onze audiciens aan huis. Een hoog serviceniveau stellen we namelijk altijd voorop. Onze audiciens staan graag voor u klaar om u de beste passende hooroplossing te bieden. 

Heeft u een verwijzing nodig voor een gehoorapparaat?

In sommige gevallen heeft u een verwijzing van uw kno- of huisarts nodig. Dat is afhankelijk van uw situatie. Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ, Menzis of ASR? Dan mag u vanaf 18 jaar rechtstreeks naar de audicien. U hoeft hiervoor niet naar de kno-arts te gaan. Andere zorgverzekeraars volgen de onderstaande normen.

Draagt u al een hoortoestel?

Als u een hoortoestel draagt, kunt u altijd direct terecht bij Beter Horen.

 • Bent u toe aan nieuwe hoortoestellen? Maak eenvoudig een afspraak online en kies de optie 'Ik wil nieuwe hoortoestellen'.
 • Wilt u de instellingen van uw hoortoestellen aanpassen of luisterhulpmiddelen proberen? Dien een terugbelverzoek in of bel naar 088 006 3909.
 • Heeft uw hoortoestel onderhoud nodig? Bekijk dan eerst onze instructievideo's. Op een eenvoudige manier ziet u hoe u zelf uw batterijen of filters verwisselt, hoe u uw hoortoestel schoonmaakt en andere onderhoudstips.

Wat is uw leeftijd?

 • Ik ben 68 jaar of ouder
  U mag direct een afspraak maken voor een hoortest bij een Beter Horen winkel in de buurt.

 • Ik ben tussen de 18 en 68 jaar
  U mag direct een afspraak maken voor een hoortest bij een Beter Horen winkel in de buurt. Blijkt het dat u gehoorverlies heeft, dan zal de audicien u doorverwijzen naar een kno-arts. Samen met de kno-arts wordt er gekeken naar een geschikte oplossing. De kno-arts kan u ook verder doorverwijzen naar het audiologisch centrum. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld bij ernstige slechthorendheid, lage spraakdiscriminatie, ernstige oorsuizen en meer. Wanneer u een recept heeft ontvangen voor hoortoestellen, kunt u een afspraak maken bij uw audicien. U kunt dan kiezen voor de optie 'Ik wil nieuwe hoortoestellen'.

 • Kinderen onder de 18 jaar
  Voor kinderen onder de 18 jaar neemt u contact op met de huisarts. Deze verwijst uw kind standaard door naar een audiologisch centrum. Het audiologisch centrum zal de verdere stappen bepalen. Wanneer u een recept ontvangt voor hoortoestellen van het audiologisch centrum kunt u een afspraak maken bij uw audicien. U kunt dan kiezen voor de optie 'Ik wil nieuwe hoortoestellen'.

Welk merk hoortoestellen heeft Beter Horen?

Beter Horen is exclusieve aanbieder van de Amplifon hoortoestellen. Deze hoortoestellen beschikken over de nieuwste innovaties en technologie op het gebied van oplaadbare, onzichtbare en Bluetooth verbonden gehoorapparaten. Sinds 2001 is Beter Horen ook onderdeel van Amplifon. We beschikken over diverse hoortoestellen voor elke mate van gehoorverlies. Voor het beste hoortoestel passend bij uw wensen en behoeften, helpen onze audiciens u graag verder. De Amplifon hoortoestelen worden onderverdeeld in de volgende kenmerken: 

De ampli-energy R PO

De ampli-energy R PO is voorzien van de nieuwste technologie voor nog natuurlijker geluid. Dit hoortoestel behoort tot ons topsegment.

Ontdek meer
ampli-energy R PO

Wat zijn de kosten van een hoortoestel?

Er is niet één vaste prijs voor een hoortoestel. De kosten van hoortoestellen kunnen van elkaar verschillen. Dat heeft te maken met:

Sommige kosten voor een hoortoestel waar u altijd rekening mee dient te houden zijn onderhoudskosten, batterijen & vervangingsverzekeringen.

Hoe went u aan een hoortoestel?

Om sneller aan een hoortoestel gewend te raken, is het belangrijk dat uw toestel goed is afgestemd op uw gehoor en wensen. Onze audiciens helpen u daarbij. Indien u last heeft van de trilling van uw stem, kunt een dome proberen. Dit is afhankelijk van uw gehoorverlies. Dit is een zacht rubberen opzetstukje voor uw hoortoestel. Op maat gemaakte oorstukjes dragen ook bij aan het wennen aan uw hoortoestel. 

Denkt u gehoorverlies te hebben? Doe een gratis hoortest

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel