Beter Horen audiciens in Utrecht

We vinden altijd een oplossing die past bij uw gehoorverlies en uw persoonlijke

Onze beste audiciens staan voor u klaar in Utrecht

Maakt u zich zorgen over uw gehoor? Aarzel niet langer en kom langs in een van onze drie Beter Horen winkels in Utrecht. Onze gediplomeerde StAr gecertificeerde audiciens luisteren goed naar u en uw wensen en adviseren u graag over hooroplossingen die u echt gaan helpen. Voor de een is dat een hoortoestel, voor de ander wellicht een hoorhulpmiddel. Zo kunt u blijvend genieten van een goed gehoor.

Bij Beter Horen werken we alleen met gerenommeerde A-merk hoortoestellen. U kunt dus het meest innovatieve toestel verwachten. En de range in modellen en kleuren is weergaloos. En wist u dat u bij ons elk hoortoestel altijd gratis kunt uitproberen? Kom langs en ontdek het.

U mag van ons vijf jaar excellente service en onderhoud verwachten na aanschaf van een hoortoestel of hoorhulpmiddel. Onze audiciens vertellen u er alles over in onze winkel.

Naast hoortoestellen en hoorhulpmiddelen vindt u in onze Beter Horen winkels ook alles om uw gehoor goed te beschermen. Zoals oordoppen voor allerlei situaties, van slaapoordoppen tot muziekdoppen.

Wij bieden zowel universele oordoppen als oordoppen op maat gemaakt. 

Natuurlijk bieden wij ook in Utrecht onze thuisservice: uw audicien aan huis. Als iemand niet meer goed ter been is of moeilijk naar onze winkel kan komen komt onze hoorspecialist gewoon naar u toe.

In Utrecht vindt u drie Beter Horen winkels. Stap gerust eens binnen als u in de buurt bent. Klik op een winkel om meer informatie te zien en de openingstijden van de Beter Horen winkel te zien.

Beter Horen winkels in Utrecht:

 

 • Beter Horen Utrecht Zuid, Hammarskjöldhof 19
 • Beter Horen Utrecht Noord,  Seinedreef 100 (tijdelijk gesloten)
 •  

  Kom gerust langs of maak een afspraak. Alleen of met uw partner, familielid of vriend. Bij ons kunt u altijd een uitgebreide gratis hoortest doen of een snelle hoorscan. Aarzel niet langer en neem de stap naar een beter gehoor.

  Wij staan voor u klaar

  Boek een gratis hoortest

  Boek nu

  Doe een online hoortest

  Start de test

  Vind een winkel in uw buurt

  Zoek winkel