Beter Horen audiciens in Utrecht

Wij brengen geluid weer tot leven met hooroplossingen voor u op maat gemaakt
Utrecht
Boek online uw gratis gehoortest
Vind uw dichtstbijzijnde centr

Beter Horen winkels in Utrecht

Onze beste audiciens in Utrecht staan voor u klaar

Twijfelt u aan uw gehoor? Loop gerust eens binnen bij onze Beter Horen winkel in Utrecht. Onze vakkundige audiciens staan voor u klaar. Zij luisteren goed naar u en uw wensen. En kunnen u uitgebreid adviseren over hooroplossingen die echt bij u en uw manier van leven passen. Soms is dat een hoortoestel en soms kan dat een hoorhulpmiddel zijn. Wat het ook wordt, uw gehoor knapt er in ieder geval enorm van op. 

Maak een afspraak bij een winkel bij u in de buurt zoek een winkel

Triage audiciens in Utrecht

Kom gerust langs voor advies. Voor u zelf of iemand die u wilt helpen. U kunt een gratis hoortest doen, hierna weet u precies hoe uw gehoor ervoor staat. Onze StAr-audicien bespreekt vervolgens met u al uw wensen. U kunt altijd een eerlijk advies verwachten.

Beter Horen biedt een enorme keus in gerenommeerde A-merk hoortoestellen in Utrecht. Deze merken lopen voorop als het om innovatie gaat. Want een hoortoestel kan al veel meer dan u alleen beter laten horen. Kom langs en ontdek het. Bij ons mag u altijd een hoortoestel gratis uitproberen.

Hoogste kwaliteit hoortoestellen in Utrecht

Na aanschaf van een hoortoestel of hoorhulpmiddel blijft u verzekerd van onze excellente service. Daar vertellen we u graag alles over in onze winkel.

En wist u dat wij, ook in Utrecht, een unieke audicien aan huis service bieden? Speciaal voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn hebben wij de Beter Horen thuisservice. Onze hoorspecialist komt dan graag aan uw huis in Utrecht. Zo bieden wij hoorzorg dichtbij huis.

Beter Horen heeft één hoorwinkel in Utrecht, zo is er altijd wel een bij u in de buurt. En met ruime openingstijden van de Beter Horen winkels kunt u er altijd terecht.

Vrouw doet hoortest

Gratis hoortest in Utrecht

Laat uw gehoor vrijblijvend testen door een van onze audiciens bij één van onze Beter Horen winkels in Utrecht. Binnen 30 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat.

Gehoorspecialisten in Utrecht

Wilt u graag een afspraak maken bij een hoorwinkel in Utrecht, maar komt het beschikbare tijdstip u niet uit? Bekijk dan alle andere Beter Horen winkels in de provincie Utrecht!

Beter Horen diensten in Utrecht

Wij werken hard om mensen de kans te bieden om alle emoties van geluid te herontdekken. Onze audiciens in Utrecht staan voor u klaar om samen met u een hooroplossing op maat te vinden die past bij uw levensstijl en budget. Beter Horen beschikt altijd over de laatste technologie op hoorgebied. Bekijk hier de diensten die wij aanbieden:

  • Gratis Gehoortest
  • Gratis en vrijblijvende proefperiode
  • Audicien aan huis
  • Hoortoestellen
  • Hoorhulpmiddellen
  • Hoorbatterijen
  • Gehoorbescherming op maat
  • Uni-fit oordoppen

Wat is de beste hoorwinkel in Utrecht?

Beter Horen is al meer dan 110 jaar dé Nederlandse marktleider in hooroplossingen. We werken nauw samen met kno-artsen en audiologische centra. In alle winkels van Beter Horen werken StAr-gecertificeerde audiciens. Met meer dan 200 servicepunten is er altijd wel een hoorwinkel bij u in de buurt. Zo niet, dan komen we gewoon naar u toe met onze audiciens aan huis. Een hoog serviceniveau stellen we namelijk altijd voorop. Onze audiciens staan graag voor u klaar om u de beste passende hooroplossing te bieden.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel