image

Onderhoud

Zo houdt u uw hoortoestellen schoon en droog

Vocht en oorsmeer zijn de grootste boosdoeners voor uw hoortoestel. Beter Horen geeft u praktische tips om lang en zorgeloos van uw gehoorapparaat te blijven genieten. 
 

Houd uw hoortoestel droog

Voor een hoortoestel is vocht de vijand. U kunt er niet mee zwemmen of douchen, tenzij u ons waterdichte model aanschaft. Stevige regenbui? Doe dan uw hoortoestellen even uit. Transpiratie kunt u natuurlijk niet voorkomen. Droog uw hoortoestel daarom altijd na gebruik.
 

Droogtabletten of een droogdoos

Beter Horen heeft goede oplossingen om uw hoortoestel te drogen, zoals droogtabletten of een droogdoos. Ideaal om uw hoortoestel ’s nachts in te bewaren. Zo voorkomt u vochtschade.

Hygiëne is het halve werk

Beter Horen heeft goede oplossingen om uw hoortoestel schoon te maken en houden, zoals reinigingspray, crème en nog veel meer.
 

Schoonmaken van hoortoestel

Om hoortoestellen te ontsmetten, blaast u ze droog met een luchtpomp of met een busje luchtspray. Regelmatig de filters en het slangetje vervangen is ook belangrijk. Graag leggen we u in de winkel uit hoe u dat zelf kunt doen.

Dagelijks onderhoud

In het dagelijks onderhoud kunt u veel zelf doen om uw hoortoestel in goede conditie te houden. Met de ultrasone reiniger maakt u uw hoortoestellen snel en makkelijk schoon, met een optimaal resultaat.
 

Online bestellen

Wilt u producten voor onderhoud, drogen en schoonmaken van uw hoortoestel online bestellen? Ga naar onze overzichtspagina met alle producten. Wilt u alles weten over het bestelproces? Kijk dan op onze bestelpagina, dan wijst het zich vanzelf.