Onderhoudsproducten hoortoestellen

Ontdek ons volledige assortiment aan onderhoudsproducten

Een hoortoestel is een sterk staaltje technisch vernuft en een kostbaar bezit. Daar bent u zuinig op. Samen met Beter Horen kunt u ervoor zorgen dat uw hoortoestel in topconditie blijft. Daarvoor hebben we allerlei praktische schoonmaak- en onderhoudsoplossingen. U kunt ze online bestellen of kom langs bij een van onze winkels en een van onze medewerkers kan u informeren.

Dagelijks onderhoud van uw hoortoestel

In het dagelijks hoortoestel onderhoud kunt u veel doen om optimaal te blijven verstaan. 

Met de ultrasone reiniger maakt u uw hoortoestellen snel en makkelijk schoon, met een optimaal resultaat. 

Als de hoortoestellen vochtig worden door transpiratie of door vochtig weer, kunt u ze eenvoudig (’s nachts) in een droogdoos laten drogen. 

Om ze te ontsmetten, blaast u ze droog met de airbal of nog beter met een busje luchtspray. Regelmatig de filters en het slangetje vervangen is ook belangrijk. Graag leggen we u in de winkel uit hoe u zelf de slangetjes vervangt met een buigtangetje en een freze busje. Met de Beter Horen reinigingsmiddelen en hulpmiddelen​ wordt horen nog beter!

Oorverzorgingsproducten

De strijd tegen gehoorverlies begint met goed onderhoud van uw oren. Hieronder vindt u onze producten om uw oren te verzorgen. U kunt ze online bestellen of kom langs in een van onze winkels.

Earscratcher

earscratcher

De Earscratcher verwijdert oorsmeer op een veilige manier. De Earscratcher is speciaal ontwikkeld om oorsmeer te verwijderen zonder het oor en het trommelvlies te beschadigen.

Bekijk product

Odinell oorspray

Odinell oorspray

Odinell oorspray kalmeert de huid en helpt oorsmeerresten te verwijderen.

Bekijk product

Audiol Olijfolie oorspray

Audiol olijfolie oorspray

Audiol Olijfolie oorspray is een natuurlijk product en helpt uw oren schoon te houden.

Bekijk product
Bestel uw onderhoudsproducten vandaag nog Bestel online

Onderhoudsbeurten

Beter Horen biedt jaarlijkse hoortoestelservice aan. Elk jaar kunt u als Beter Horen klant een afspraak maken om uw hoortoestellen te laten controleren in de winkel. Tot vijf jaar na aankoop van uw hoortoestellen is deze service meestal gratis.*

Bij deze onderhoudsbeurt reinigen en controleren we uw hoortoestellen van binnen en van buiten. En wij kijken of ze nog voldoen aan de fabrieksspecificaties. Mocht het verstaan minder worden, dan stellen we de hoortoestellen, na het afnemen van een hoortest, voor u af. Zo doet de Beter Horen audicien er alles aan om de hoortoestellen optimaal voor u te laten werken.

Maak vandaag nog een afspraak Gratis afspraak
* Let op! Bent u verzekerd bij ASR of Ditzo? Voor hoortoestellen die zijn aangeschaft na 1 januari 2023 gelden andere voorwaarden. Lees meer over de  nazorg & service voorwaarden .

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel