Gehoorbescherming

Oordoppen

Gehoorbescherming komt in allerlei soorten en maten. Zo hebben we oordopjes voor muziekliefhebbers, motorrijders, zwemmers en doe-het-zelvers. Bovendien kun je naast standaard oordoppen (uni-fit) ook kiezen voor op maat gemaakte oordoppen. Deze zitten een stuk lekkerder en werken vaak beter omdat ze beter aansluiten.

Onze producten voor gehoorbescherming

Kies de gehoorbescherming die het beste bij u past en bestel de universele oordoppen online. Voor gehoorbescherming op maat kunt u een afspraak maken in een van onze winkels.

Uw gehoor is een kostbaar bezit, en dat wilt u graag beschermen. Ons ruime assortiment oordopjes kan u daarbij helpen. We hebben een uitgebreide keuze in zowel standaard maat oordopjes (uni-fit) als op maat gemaakte varianten (custom-fit of otoplastieken). Voor de kleintjes zijn er oorkappen (handig voor een festival) en speciale zwem- en reisoordopjes te verkrijgen. Kortom, ook voor gehoorbescherming bent u bij Beter Horen aan het juiste adres! U wilt uw gehoor heel houden.

Daarom is het belangrijk dat u uw oren goed beschermt als u in een lawaaiige omgeving bent. Of dat nou voor uw werk is, om te genieten van een liveoptreden of allebei. Uw werkgever is verplicht om het geluidsniveau tot onder de 80db te dempen, omdat u anders risico op (blijvende) gehoorschade loopt. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat werknemers elkaar gewoon kunnen blijven verstaan en dat men niet doof wordt voor bijvoorbeeld alarmsignalen. 

Op maat gemaakte oordopjes hebben een speciaal dempend filter, dat wel schadelijk geluid dempt maar een gesprek toch nog mogelijk maakt. Hetzelfde geldt natuurlijk bij concerten waarbij u wel van de muziek kunt genieten en een goed gesprek kunt voeren maar geen gehoorschade oploopt Informeer bij een winkel bij u in de buurt naar de mogelijkheden. 

Ontdek alle gehoorbescherming in onze winkels.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel