Gehoorbescherming

Waarom oordoppen?

Wist u dat geluiden vanaf 80 dB al schadelijk kunnen zijn voor uw gehoor? Dat staat gelijk aan het geluidsniveau van een grasmaaier of een drukke weg. Grote kans dat u regelmatig wordt blootgesteld aan geluiden die de 80 dB overstijgen. Op het werk, thuis of wanneer u een evenement bezoekt. Vele duizenden Nederlanders lopen ieder jaar gehoorschade op. U kunt dit niet altijd voorkomen. Wel kunt u de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Gehoorbescherming is een belangrijke stap.

Op maat gemaakte gehoorbescherming

Werkt u in een luidruchtige omgeving? Bezoekt u ieder weekend een festival, concert of ander muziekevenement? Of gaat u dagelijks met de motor naar het werk? Dan is gehoorbescherming op maat voor u de oplossing. 

Op basis van uw oorafdruk wordt er een setje gemaakt met een perfecte pasvorm, voor optimaal draagcomfort. De oordoppen gaan zo'n 4 jaar lang mee en filteren precies die tonen die u wél graag wilt horen. Maar dan zonder uw oren te beschadigen.

Bescherm je oren en voorkom gehoorschade Neem gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming voor iedere situatie

In welke situatie kunt u wel wat bescherming gebruiken? Wij bieden diverse oplossingen, zowel op maat als Uni-Fit.

Gehoorbescherming op maat

Wilt u gehoorbescherming op maat aanvragen? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Wij vertellen u graag meer. Voor een setje universele oordoppen kunt u natuurlijk ook altijd even bij ons naar binnen lopen.

Oorkappen voor kinderen

Naast oordoppen voor kinderen, bieden wij ook oorkappen. Ideaal voor gehoorbescherming tijdens luidruchtige evenementen (zoals de kermis). Daarnaast zijn de oorkappen vaak een grote hulp bij het concentreren op huiswerk.

Lees meer
oorkappen

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel