Gehoorbescherming

Waarom oordoppen?

Wist u dat geluiden vanaf 80 dB al schadelijk kunnen zijn voor uw gehoor? Dat staat gelijk aan het geluidsniveau van een grasmaaier of een drukke weg. Grote kans dat u regelmatig wordt blootgesteld aan geluiden die de 80 dB overstijgen. Op het werk, thuis of wanneer u een evenement bezoekt. Vele duizenden Nederlanders lopen ieder jaar gehoorschade op. U kunt dit niet altijd voorkomen. Wel kunt u de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Gehoorbescherming is een belangrijke stap.

Universele en op maat gemaakte gehoorbescherming

Bij Beter Horen kunt u kiezen uit oordoppen op maat of universele gehoorbescherming. Oordoppen op maat sluiten het oor volledig af en laten slechts de geluiden door u wél graag wilt horen. Daarbij zijn de oordoppen haast niet te zien en bieden ze het beste draagcomfort. Oordoppen op maat gaan jarenlang mee. Ook voor unifit gehoorbescheming bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft de keuze uit verschillende soorten gehoorbescherming.

Oorkappen voor kinderen

Naast oordoppen voor kinderen, bieden wij ook oorkappen. Ideaal voor gehoorbescherming tijdens luidruchtige evenementen (zoals de kermis). Daarnaast zijn de oorkappen vaak een grote hulp bij het concentreren op huiswerk.

Lees meer
oorkappen

Gehoorbescherming op maat

Wilt u gehoorbescherming op maat aanvragen? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Wij vertellen u graag meer. Voor een setje universele oordoppen kunt u natuurlijk ook altijd even bij ons naar binnen lopen.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel