Telefoons voor senioren & slechthorenden

Telefoons voor slechthorenden en senioren

Niets is zo vervelend als een telefoongesprek waarbij u de ander nauwelijks kunt verstaan. Onze telefoons voor slechthorenden met ingebouwde versterker zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die minder horen. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De toestellen bieden een optimale geluidskwaliteit. Ook voor slechtzienden bieden wij diverse oplossingen.

man gebruikt senioren telefoon
Praktische gesprekshulpen

Of u nu uw gesprekspartner niet goed verstaat of de telefoon überhaupt niet hoort: een speciale telefoon voor slechthorenden is de eerste stap naar een goed gesprek. De modellen met grote toetsen zijn eveneens geschikt als telefoon voor senioren.

senioren telefoon
Geemarc CL8500

Bekijk de Geemarc CL8500 in een winkel bij u in de buurt.

Zoek winkel in mijn regio

Geemarc CL8500 gsm voor slechthorenden en senioren

Openklapbare mobiele telefoon voor senioren, slechthorenden of slechtzienden met dubbel LCD scherm en camera. Deze senioren GSM heeft extra luid volume, de mobiel is ook compatibel met gehoorapparaten (H.A.C. M3/T4).

Deze telefoon voor slechthorenden biedt vele functies zoals een alarm, kalender, camera, video, SMS tekstberichten, (foto-) telefoonboek, stemopties met een sprekend toetsenbord, handenvrij telefonie en sneldraaitoetsen. De lettergrootte op de gekleurde LCD display van deze GSM is groot en de knoppen van het toetsenbord zijn goed te zien en gemakkelijk te gebruiken door oudere mensen of slechtzienden.

Geemarc CL8500 geeft een luid belsignaal en een sterke trilinstelling. Het heeft regelbaar ontvangstvolume dat een bereik heeft tot max. 40dB met een versterkingstoets. Al deze kenmerken maken deze senioren mobiel zeer geschikt voor ouderen, hardhorende of slechtziende mensen of mensen die eenvoudigweg met het grootste gemak contact willen houden.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel