Telefoons voor senioren & slechthorenden

Telefoons voor slechthorenden en senioren

Niets is zo vervelend als een telefoongesprek waarbij u de ander nauwelijks kunt verstaan. Onze telefoons voor slechthorenden met ingebouwde versterker zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die minder horen. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De toestellen bieden een optimale geluidskwaliteit. Ook voor slechtzienden bieden wij diverse oplossingen.

man gebruikt senioren telefoon
Praktische gesprekshulpen

Of u nu uw gesprekspartner niet goed verstaat of de telefoon überhaupt niet hoort: een speciale telefoon voor slechthorenden is de eerste stap naar een goed gesprek. De modellen met grote toetsen zijn eveneens geschikt als telefoon voor senioren.

Geemarc Amplidect draadloze telefoon voor slechthorenden

De draadloze Amplidect 595 is de oplossing voor mensen die licht tot gemiddeld gehoorverlies hebben en is ook zeer geschikt als seniorentelefoon. De sterke beltoon (tot maar liefst 80 dB) dB is goed te horen, ook wanneer u niet dichtbij het toestel in de buurt bent. Dankzij de lichtflitsfunctie mist u sowieso nooit meer een telefoontje.

Ook telefoneren wordt een stuk gemakkelijker.Met de 50 dB geluidsversterking, voorzien van klankregeling voor meer hoge of lage tonen, kunt u ieder gesprek goed volgen.

De Amplidect bevat echter veel meer handige opties. Zo kunt u zelf 10 fototoetsen instellen mét een gesproken naam. Ook bevat de telefoon diverse SOS-functies. De grote, zwarte cijfers op het verlichte display maakt het gemakkelijk een telefoonnummer in te toetsen. Natuurlijk kunt u ook diverse snelkiesnummers opslaan. 

senioren telefoon
Geemarc Amplidect 595

Bekijk de Geemarc Amplidect 595 in een winkel bij u in de buurt.

Bestel in de webshop
Bekijk alle producten in de webshop Naar webshop

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel