Audicien: een baan met impact

Wie zijn wij

Beter Horen is onderdeel van Amplifon en is met meer dan 110 jaar ervaring de absolute marktleider in Nederland in hooroplossingen. Of je nu beter wilt horen of jouw gehoor wilt beschermen, bij ons ben je aan het goede adres voor een hooroplossing. Met meer dan 200 servicepunten is Beter Horen nooit ver weg. Dagelijks bieden onze 750 collega’s in Nederland mensen de kans om alle emoties van geluid te herontdekken. Dit doen zij op maat, met hoge kwaliteit en uitstekende service.

Bekijk alle vacatures Ontdek meer

Het audiciens vak

Als audicien bij Beter Horen maak je een echt verschil in de levens van mensen en ga je samen met de klant op zoek naar de beste (hoor)oplossing. Het vak van audicien is de ideale combinatie tussen service, sales en techniek. Daarnaast kom je in een dynamische en commerciële omgeving te werken waarin je vanaf dag 1 impact maakt. 

Wie ben jij?

Je hebt een commerciële instelling, bent gedreven, energiek en toegewijd. Daarnaast heb je een service gerichte instelling en kun je goed met mensen omgaan. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur) en hebt MBO-4 werk- en denkniveau. Eerdere ervaring in de retail branche is mooi meegenomen.

Impact maken op de wereld om je heen | Word audicien bij Beter Horen!

Als audicien bij Beter Horen maak je een grote impact op de levens van anderen. Je stelt mensen in staat om alle emoties van geluid te herontdekken. Daarmee verander je levens op een positieve manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Audicien verwelkomt klant

Audicien Traineeship (Leer-werktraject)

Wij geloven dat je het meeste leert door te doen. Als audicien trainee mag je dus meteen aan de slag in een Beter Horen winkel in jouw regio. 

Tijdens de opleidingsdagen aan onze eigen Amplifon Retail Academy leer je de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van het gehoor, hooroplossingen en adviserend verkopen. Je maakt kennis met de nieuwste technieken in de wereld van de audiologie en leert hoe je commerciële kansen optimaal kunt benutten.

Na deze interne opleiding start je aan de audiciensopleiding, aan het Deltion College in Zwolle of de Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht. We maken gebruik van de nieuwste methoden van werkplekleren. Dat wil zeggen dat je het meeste online en in de praktijk leert en dus minder klassikale bijeenkomsten hoeft bij te wonen.

Na twee jaar hard werken word jij beloond met een erkend MBO-4 diploma en mag jij jezelf officieel Audicien noemen. Klinkt goed toch?

Wij bieden

Onze mensen zijn het belangrijkste onderdeel van ons succes en daarom investeren wij continue in ons talent.

 • Vanaf dag 1 kan jij een verschil maken en krijg je direct verantwoordelijkheden
 • We investeren in jouw ontwikkeling, verdieping en bijscholing middels trainingen, workshops, seminars, e-learnings en interne opleidingen aan onze eigen Amplifon Retail Academy
 • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets/e-bike naar keuze via Lease-a-Bike
 • Flinke korting op jouw sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland
 • Je krijgt een marktconform salaris, vakantiegeld, goede pensioenregeling en interessante bonusmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatie proces bestaat uit een aantal stappen waarin we jou leren kennen en jij kennis maakt met ons.

 • Solliciteren via de carrière pagina
 • Uitnodiging online assesment (Harver)
 • Screening Recruitment
 • 1e gesprek Regiomanager en/of Shopmanager
 • Dag(deel) meelopen in een winkel
 • Ondertekenen van je arbeidsovereenkomst

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Bedankt dat u contact met ons opneemt.

Bedankt dat u contact met ons opneemt.

Top Employer

Wij zijn er trots op dat we in 2024 voor het 2e jaar op rij gecertificeerd Top Employer zijn en we blijven ons inzetten om ieder jaar een nog betere werkgever te worden!

Top Employer 2024 logo
Bekijk alle vacatures Ontdek meer

Doorgroeimogelijkheden

Bij Beter Horen blijf je in ontwikkeling en kun je jouw carrière actief vormgeven. Naast dat jij jezelf kan specialiseren in een bepaalde problematiek of doelgroep, kun je ook verschillende neventaken op je nemen. Denk hierbij aan de rol van mentor voor nieuwe leerlingen en relatiebeheerder voor diverse Healthcare organisaties (KNO-artsen, huisartsen).

Ben jij graag een ondernemer op wielen? Dan is een rol als thuisaudicien misschien iets voor jou?

Heb je leidinggevende ambities, dan bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien tot de rol van Shopmanager en uiteindelijk Regiomanager.

Ook hebben vele collega’s uit de winkel de stap naar een functie in een van de andere teams gemaakt. Denk aan (Product)Marketing, Retail Excellence of een rol in het Strategie & Alliantie team. 

Onze cultuur: 5 kernwaarden

De manier waarop we handelen, wat we geloven en hoe we ons gedragen. Dat is wat ons uniek maakt en onze cultuur definieert. Waar je ook in de organisatie werkt en welke functie je ook hebt, onze kernwaarden zorgen ervoor dat we altijd als één bedrijf handelen. 

Toewijding voor de klant

Wij handelen met passie in het belang van onze klanten en verrassen hen door altijd een extra inspanning te leveren. 

Persoonlijke invloed

Wij stimuleren onze mensen om vrij te denken, doelen te realiseren en succes te boeken, om er zo samen voor te zorgen dat we blijvend een verschil maken. 

Elke dag uitblinken

Wij nemen de verantwoordelijkheid om elke dag de hoogste kwaliteit te bieden en geven daarin nooit op. 

Vooruitstrevendheid

Wij luisteren naar de wereld rondom ons en omarmen elke uitdaging om te leren, groeien en te innoveren en zijn in staat om snel te veranderen. 

Verantwoordelijk handelen

Wij doen goed door de juiste dingen te doen, integer te werken en respect te tonen voor iedereen, op ieder moment.
Beter Horen audicien
Beter Horen audicien
"Beter Horen investeert veel in mijn ontwikkeling doormiddel van trainingen waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen”
René Daelmans Audicien

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel