Beter Horen audiciens in Rotterdam

De beste diagnose, de nieuwste technologie, uw hoorwens is maatwerk

Onze beste audiciens in Rotterdam staan voor u klaar

Hoort u niet meer alles even goed? Kom dan eens langs bij de beste audiciens van Rotterdam. U vindt ze in een van de vijf Beter Horen winkels. Samen met u gaat onze audicien op zoek naar een hooroplossing die echt bij u past. Of het nu een hoortoestel of een hoorhulpmiddel is.

Onze audiciens zijn allemaal StAr gecertificeerd. Ze luisteren niet alleen goed naar u, van hen kunt u ook het beste advies verwachten.

In al onze Beter Horen winkels kunt u altijd een snelle hoorscan doen of een uitgebreide gratis hoortest. Hierna weet u precies hoe het met uw gehoor is. 

Beter Horen biedt een uitgebreide keus in gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Ook de meest innovatieve toestellen vindt u bij ons. Onze audicien kan u adviseren over het hoortoestel dat het beste bij uw wensen past. Bij ons mag u altijd een hoortoestel gratis uitproberen. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al uw vragen rondom vergoedingen van de zorgverzekering. En na aanschaf van een hoortoestel of hoorhulpmiddel krijgt u 5 jaar gratis onderhoud en service.  

Verder vindt u bij ons een ruim assortiment oordoppen voor gehoorbescherming. Van oordoppen om lekker te slapen tot oordoppen die uw gehoor beschermen tegen luide muziek. We maken ze ook speciaal op maat voor u.

En wist u dat wij in Rotterdam een audicien aan huis service bieden? Speciaal voor mensen die moeilijk naar onze winkel kunnen komen bieden wij de Beter Horen thuisservice. Onze hoorspecialist komt dan graag bij u thuis.

Beter Horen heeft vijf winkels in Rotterdam. Klik op de winkel om de openingstijden van de Beter Horen winkels te zien.

De audiciens van onze Beter Horen winkels in Rotterdam stoppen niet voordat u 100% tevreden bent met uw hooroplossing. Zij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van alle mooie geluiden om u heen. Kom gerust binnen of maak een afspraak.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel