Beter Horen audiciens in Rotterdam

Wij brengen geluid weer tot leven met hooroplossingen voor u op maat gemaakt

Onze beste audiciens in Rotterdam staan voor u klaar

Twijfelt u aan uw gehoor? Loop gerust eens binnen bij een van onze Beter Horen winkels in Rotterdam. Onze vakkundige audiciens staan voor u klaar. Zij luisteren goed naar u en uw wensen. En kunnen u uitgebreid adviseren over hooroplossingen die echt bij u en uw manier van leven passen. Soms is dat een hoortoestel en soms kan dat een hoorhulpmiddel zijn. Wat het ook wordt, uw gehoor knapt er in ieder geval enorm van op. 

Maak een afspraak bij een winkel bij u in de buurt zoek een winkel

Beter Horen winkels in Rotterdam

Kom gerust langs voor advies. Voor u zelf of iemand die u wilt helpen. U kunt een gratis hoortest doen, hierna weet u precies hoe uw gehoor ervoor staat. Onze StAr-audicien bespreekt vervolgens met u al uw wensen. U kunt altijd een eerlijk advies verwachten. 

Beter Horen biedt een enorme keus in gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Deze merken lopen voorop als het om innovatie gaat. Want een hoortoestel kan al veel meer dan u alleen beter laten horen. Kom langs en ontdek het. Bij ons mag u altijd een hoortoestel gratis uitproberen.

Na aanschaf van een hoortoestel of hoorhulpmiddel blijft u verzekerd van onze excellente service. Daar vertellen we u graag alles over in onze winkel.

En wist u dat wij, ook in Rotterdam, een unieke audicien aan huis service bieden? Speciaal voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn hebben wij de Beter Horen thuisservice. Onze hoorspecialist komt dan graag aan huis. Zo bieden wij hoorzorg dichtbij huis.

Beter Horen heeft drie winkels in Rotterdam, zo is er altijd wel een bij u in de buurt. En met ruime openingstijden van de Beter Horen winkels kunt u er altijd terecht.

Boek een gratis hoortest in Rotterdam Maak nu een afspraak

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel