De drie garanties van Beter Horen

Het plezier van een goed gehoor

Een goed gehoor laat mensen genieten van het leven. Voor ons is ieder mens anders, ieder oor ook. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Altijd met uw persoonlijke hoorwensen als uitgangspunt. We helpen mensen hun oren te beschermen en wanneer het gehoor wat afneemt verbeteren we dit en geven wij uw hoorplezier terug. Iedere dag weer verrichten onze audiciens zorgvuldige metingen en bieden we u de nieuwste hoortechnologie. Op deze manier kunt u blijvend genieten van een gezond gehoor.

Ontdek het zelf in onze winkels

1. De beste diagnose

Uw oren zijn uniek. Dus als u bij Beter Horen langs komt, zoeken wij eerst zorgvuldig uit hoe het ervoor staat met uw gehoor. Uw audicien neemt alle tijd voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Om te horen wat uw wensen zijn en u te adviseren over een passende aanpak van uw gehoorverlies.

2. Uw hoorwens centraal

Bij ons staat niet alleen uw diagnose, maar ook uw eigen hoorwens centraal. Het maakt namelijk nogal verschil of u van live-concerten of rustige natuurgeluiden houdt, en of u graag sport of dat u goed de televisie verstaan het belangrijkst vindt. En natuurlijk zijn alle combinaties mogelijk! Onze geavanceerde hoorapparaten kunnen op zo’n manier ingesteld worden dat ze speciaal aan uw hoorwens voldoen. Wij denken graag in oplossingen. Is het lastig voor u om naar Beter Horen te gaan? Met de thuisservice van Beter Horen komt onze audicien gewoon naar u! Omdat we de hoortest in uw eigen vertrouwde omgeving doen, kunnen we de oplossing ook precies op úw situatie afstemmen.

3. De nieuwste technologie

Van hoortest tot diagnose, van advies tot nazorg: bij Beter Horen willen we iedereen de beste zorg bieden. En daar hebben we alle mensen en middelen voor in huis. Onze audiciens verdiepen zich continu in de nieuwste technieken en slimste oplossingen om te zorgen dat u weer beter kunt horen. Onze audicien biedt u altijd een hoortoestel die vergoed wordt door uw zorgverzekering aan. Maar voor de nieuwste technieken en de slimste mogelijkheden moet u toch vaak bij het topsegment zijn. Deze zijn duurder, maar er gelden interessante belastingvoordelen voor deze hoortoestellen. Uw audicien legt het u graag uit.    

Doe onze online hoortest Doe de test

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel