Wek- en waarschuwingssystemen

Veilig en bereikbaar

Dag en nacht veilig en bereikbaar - ook zonder uw hoortoestel(len) in. Met een wek- en waarschuwingssysteem mist u nooit meer een telefoontje, het geluid van de deurbel of de babyfoon. En met de intelligente brandbeveiliging kunt u met een gerust gevoel naar bed. Bovendien wordt het systeem 100% vergoed door uw zorgverzekeraar*

Rustig slapen met een brandalarm voor slechthorenden

Wist u dat uw neus slaapt wanneer u slaapt? In uw slaap ruikt u niets. U zult dus niet wakker worden van een brandgeur. Laat u op tijd op de hoogte stellen door onze slimme brandmelder.

man slaapt rustig dankzij deurbel en brandalarm systeem voor doven en slechthorende

Altijd op de hoogte

Natuurlijk kunt en wilt u uw hoortoestellen niet 24 uur per dag dragen. Maar u wilt natuurlijk ook niet de signalen missen die voor u belangrijk zijn. Het huilen van uw baby, het geluid van de deurbel of het rinkelen van de telefoon... het zijn allemaal belangrijke geluiden die u gemakkelijk mist wanneer u uw hoortoestel(len) niet draagt. En zelfs met uw hoortoestellen in kan het soms een uitdaging zijn alle geluiden te volgen. Zeker wanneer u bijvoorbeeld aan het stofzuigen of koken bent.

Met een wek-en waarschuwingssysteem voor doven en slechthorenden bent u altijd op de hoogte van wat er om u heen gebeurt. Dag en nacht. Dat geeft een prettig en veilig gevoel.

Wek-en waarschuwingssysteem

Een wek- en waarschuwingssysteem bestaat uit een set van sensoren die u door het huis heen kunt plaatsen. Deze geven u alle signalen door die voor u van belang zijn. Dit gebeurt door bijvoorbeeld flitssignalen of trillingen, afhankelijk van de ontvanger die u kiest. Een systeem bestaat uit bijvoorbeeld:

Deurbelsignalering

Hoort u de deurbel niet of moeilijk? De deurbel voor doven en slechthorenden waarschuwt u wanneer iemand voor de deur staat.

Telefoonsignalering

Verbonden met uw telefoon(s).

Babyfoon

Waarschuwt u wanneer uw baby om aandacht vraagt.

Brandbeveiliging

Waarschuwt u direct bij brand of rookontwikkeling.

Hoe het werkt

Tijdens de afspraak komt een monteur uw situatie bekijken. De producten worden direct geplaatst en ook de vergoeding wordt direct voor u geregeld. Een wek- en waarschuwingssysteem wordt 100% vergoed door uw zorgverzekeraar*.

Bent u geïnteresseerd in een wek- en waarschuwingssysteem voor slechthorenden om uw comfort én veiligheid te verhogen? Of wilt u graag meer weten? Vul dan simpelweg even het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

* Vraag uw audicien naar de voorwaarden.
Wilt u meer weten over een wek- en waarschuwingssysteem? Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel