Leven met een hoortoestel

Onderhoud en controles

Al meer dan 100 jaar laat Beter Horen mensen plezier beleven van een goed gehoor. Iedere dag staan onze audiciens klaar om persoonlijke hoorwensen te realiseren. 

Zo uniek als ieder oor is, zo uniek zijn ook de wensen en verwachtingen van onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw audicien een hoortoestel vindt dat perfect bij u past.

Wist u dat het minimaal 30 dagen duurt voordat u went aan veranderingen? Dat geldt ook als u een (nieuw) hoortoestel gaat dragen. Tijdens de gratis proefperiode krijgt u volop de gelegenheid om uw hoortoestel te ervaren. Zo weet u precies of het toestel bij u past en of het voldoet aan uw verwachtingen. En wilt u tijdens de proefperiode de instellingen veranderen of heeft u nog vragen? Uw audicien kan u hierbij helpen of over adviseren.

Onze audiciens zijn er ook om u te ondersteunen bij het onderhoud van de hoortoestellen. Een hoortoestel geeft het meeste plezier als het goed werkt. Het is belangrijk dat u goed voor de toestellen zorgt. Niet alleen om de prestatie van uw hoortoestel te verbeteren, maar ook om eventuele problemen te voorkomen die u tijdens het dragen ervaart. Regelmatig schoonmaken en zorgvuldig onderhoud kunnen de levensduur van een hoortoestel aanzienlijk verlengen. Zo bent u er zeker van dat u elke dag weer geniet van uw favoriete geluiden.

Beter Horen audicien
Periodieke controle hoortoestel

U bent van harte welkom voor een controle dus maak een afspraak in een winkel bij u in de buurt

Lees meer
vrouw met surfplank
Hoortoestel en sport

Het dragen van een hoortoestel betekent niet dat u stil hoeft te zitten. Lees de tips van Beter Horen voor sporten met een hoortoestel.

Lees meer
vrouw lacht
Reizen met een hoortoestel

Gaat u op reis en draagt u een hoortoestel? Lees dan onze tips zodat u ook op vakantie kunt genieten van uw gehoor.

Lees meer
mevrouw ulu

De verhalen van onze klanten

Lees hoe onze klanten het leven met een hoortoestel ervaren

"Met het hoortoestel in dacht ik maar één ding: had ik dit maar eerder gedaan! Er ging een wereld voor me open."
Het verhaal van Ronne

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel