Beter Horen audiciens in Den Haag

Met onze hooroplossingen doet uw weer volop mee

Beste audiciens tot uw dienst in Den Haag

Twijfelt u aan uw gehoor? Maak dan een afspraak of kom langs in een van onze Beter Horen winkels in Den Haag. Onze audiciens nemen de tijd voor u en gaan samen met u op zoek naar de hooroplossing die het beste bij u past. Van hoortoestel tot hoorhulpmiddel. 

Bij Beter Horen werken alleen maar gediplomeerde audiciens, zij zijn allemaal StAr gecertificeerd. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste advies krijgt.

Kom dus gerust eens langs voor een snelle hoorscan of een uitgebreide gratis hoortest. Hierna weet u precies hoe het met uw gehoor is. Dit is geheel vrijblijvend. 

De meest innovatieve hoortoestellen vindt u bij Beter Horen. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Samen met u gaat de StAr audicien op zoek naar het hoortoestel dat het beste bij u en uw manier van leven past. Dit toestel kunt u vervolgens geheel vrijblijvend een tijdje uitproberen. U zit nergens aan vast. Natuurlijk informeren onze audiciens u ook uitgebreid over de vergoedingen van de zorgverzekering. 

Na aanschaf van een hoortoestel of hoorhulpmiddel krijgt u 5 jaar gratis onderhoud en service.  

Ook bieden onze Beter Horen winkels een ruim assortiment oordoppen voor gehoorbescherming. Van oordoppen om veilig naar harde muziek te luisteren tot oordoppen waarmee u ongestoord kunt slapen. We hebben ze in een universele uitvoering of  maken ze speciaal op maat voor uw oren.

Kunt u moeilijk naar onze winkel komen? Maak dan gebruik van onze audicien aan huis service. Onze hoorspecialist komt dan bij u thuis. 

Beter Horen heeft vijf winkels in Den Haag. Klik op de winkel om de openingstijden van de Beter Horen winkels te zien.

De beste audiciens van Den Haag vindt u in onze Beter Horen winkels. Kom gerust binnen of maak een afspraak. 

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel