Audicien aan huis

De unieke Thuisservice van Beter Horen

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om bij ons langs te komen bieden wij de Beter Horen Thuisservice. Nu kan iedereen een maatwerk hoor advies krijgen.

Service aan uw hoortoestel, zonder dat u de deur uit hoeft?

Speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn, biedt Beter Horen de Thuisservice. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Ook dat is het voordeel van Beter Horen.

Ontspannen in de eigen omgeving op een moment dat het uitkomt. Dat is wel zo prettig. Maar er is nog een groot voordeel. Bij de hoortest en het afstellen van het hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft. Dat is voor ons persoonlijk maatwerk.

Wat zijn de kosten van de Thuisservice?

Voor het aanmeten en uitproberen van een hoortoestel worden geen (voorrij)kosten gerekend. Onze audicien zal u tijdens het bezoek aan huis uitgebreid informeren. Na aanschaf van uw hoortoestellen kan het zijn dat er (voorrij)kosten berekend worden. 

Let op: sommige zorgverzekeraars hebben aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice. 

Onze samenwerkingspartners in de zorg

Bent u lid van een thuiszorgorganisatie waarmee wij samenwerken? Dan geniet u altijd extra voordelen.

Hier vindt u een overzicht van de diverse (thuiszorg) organisatie met wie Beter Horen samenwerkt. U kunt ook direct meer informatie over de organisatie vinden via de link.

Bel 0800 – 0200 159 voor een afspraak Een afspraak maken

Aarzel niet om een afspraak te maken en bel met onze klantenservice voor beschikbaarheid bij u in de buurt. De audicien neemt alle apparatuur mee die nodig is voor een professionele hoortest.

audicien aan huis
audicien aan huis
"Aangezien ze niet in de gelegenheid was de winkel te bezoeken, hebben we een thuisbezoek ingepland."
Sylvia Thuisservice Audicien

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel