Onze audiciens & de Beter Horen ervaring

Deskundig advies bij Beter Horen

Van de hoorspecialist met meer dan 100 jaar ervaring mag u natuurlijk de beste hoorzorg verwachten. Wij investeren continu in onze mensen en middelen, om een oplossing te bieden waarmee onze klanten écht geholpen zijn. Maar we beloven nooit meer dan mogelijk is. Iedereen krijgt een eerlijk advies. Ook dat is vakmanschap.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Elk gehoor is anders. Daarom staat individuele zorg bij Beter Horen centraal. Aarzel niet om vragen te stellen en vertel ons in welke situaties er sprake is van gehoorverlies. Alleen dan kan onze audicien goed adviseren over de juiste aanpak.

Net zolang tot we 100% tevreden zijn

We zeggen het meteen maar eerlijk: bij gehoorverlies wordt het nooit meer zoals het ooit was. Maar het wordt wél beter. Onze audicien zoekt net zolang naar een oplossing tot iedereen tevreden is. Daarbij is het prettig te weten dat Beter Horen uitsluitend hoortoestellen van A-merken biedt. Inclusief de meest geavanceerde modellen van dit moment, die een steeds natuurgetrouwere geluidsweergave bieden.

Maatwerk is inbegrepen in de prijs

Een hoortoestel dat we bestellen, is nog niet af als het in de winkel arriveert. De audicien moet het eerst aanmeten, vervolgens de geluiden afstemmen op uw persoonlijke wensen en van tijd tot tijd opnieuw bijstellen. Van de eerste hoortest tot en met de meest complete nazorg: bij Beter Horen is het allemaal bij de prijs inbegrepen.

5 jaar lang service en nazorg

Bij Beter Horen zijn service en nazorg de eerste 5 jaar inbegrepen. Klanten komen dus nooit voor financiële verrassingen te staan. De jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt zijn bij ons gratis. Zo doen we er alles aan om uw hoortoestel in topconditie te houden.

Altijd een StAr-gediplomeerd audicien

Wat is belangrijk bij de keuze van een hoorspecialist? Heel eenvoudig: het StAr-keurmerk. Bij Beter Horen werken uitsluitend gediplomeerde audiciens die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Audicienregister (StAr). Een StAr-audicien beschikt over een afgeronde vakopleiding en volgt regelmatig bijscholingscursussen. Onze audiciens werken volgens de voorschriften van de Stichting Audicienregister. En zijn dus als geen ander gespecialiseerd in het stellen van de diagnose en het aanmeten van een hoortoestel. Een hele geruststelling.

Elke klant een vaste audicien

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze klanten. Daarom heeft iedereen bij ons een vaste audicien. Die is bekend met de situatie en vertaalt persoonlijke wensen in praktische oplossingen. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een ander hulpmiddel. Bovendien is de audicien er ook voor uitgebreide service en onderhoud.

Maak kennis met onze audiciens

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel