Wekkers voor doven en slechthorenden

Een beetje hulp bij het wakker worden

Flitswekkers en trilwekkers

Beter Horen heeft een ruim aanbod aan wekhulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zich verslaapt. Een trilwekker of wekker met licht (ook wel flitswekker genoemd) kan u helpen wanneer u het geluid van een wekker niet hoort. Bekijk snel ons aanbod of kom eens langs in onze winkel.

Voor de perfecte start van uw dag

Bent u (beginnend) slechthorend en heeft u niet altijd genoeg aan de geluiden van uw wekker? Dan kunt u bij Beter Horen een oplossing op maat vinden. Wij bieden verschillende wekkers voor slechthorenden of diepe slapers. Deze wekkers hebben extra functies, zoals een trilfunctie (trilwekker), die u helpen op tijd wakker te worden. Ook lichtsignalen (flitswekker) kunnen hierin helpen.  Zo kunt u met een gerust gevoel in slaap vallen.

Verschillende wekkers voor slechthorenden zijn eveneens gemakkelijk mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Sonic Alert reiswekker met trilfunctie

De Sonic Alert, met het herkenbare helder-rode display is perfect voor thuis én op reis. Het alarm, gecombineerd met de bed-shaker, zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn de wekker te missen.

Sonic Alert reiswekker met trilfunctie

Geemarc Wake 'n Shake Curve flitswekker

Deze handige trilschijfwekker heeft een instelbaar versterkingsalarm (tot 90 DB) op 3 toonhoogtes, wekfunctie met flitslicht en trilfuncties. Via de USB poort kunt u uw telefoon opladen.

Geemarc Wake 'n Shake Curve flitswekker

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel