Wekker voor slechthorenden

Een beetje hulp bij het wakker worden

Flitswekkers en trilwekkers

Beter Horen heeft een ruim aanbod aan wekhulpmiddelen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zich verslaapt. Een trilwekker of wekker met licht kan u helpen wanneer u het geluid van een wekker niet hoort. Bekijk snel ons aanbod of kom eens langs in onze winkel.

Voor de perfecte start van uw dag

Bent u (beginnend) slechthorend en heeft u niet altijd genoeg aan de geluiden van uw wekker? Dan kunt u bij Beter Horen een oplossing op maat vinden. Wij bieden verschillende wekkers voor slechthorenden of diepe slapers. Deze wekkers hebben extra functies, zoals een trilfunctie, die u helpen op tijd wakker te worden. Ook lichtsignalen kunnen hierin helpen.  Zo kunt u met een gerust gevoel in slaap vallen.

Verschillende wekkers zijn eveneens gemakkelijk mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

iLuv SmartShaker 2

Deze draadloze wekker neemt u moeiteloos mee op reis. U verbindt deze wekker simpelweg met uw telefoon. Op de Smartshaker stelt u eenvoudig verschillende weksignalen in. De wekker is ook zeer geschikt voor diepe slapers.

Sonic Alert trilwekker

De Sonic Alert, met het herkenbare helder-rode display is perfect voor thuis én op reis. Het alarm, gecombineerd met de bed-shaker, zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn de wekker te missen.

Geemarc Wake 'n Shake Curve

Deze handige trilschijfwekker heeft een instelbaar versterkingsalarm (tot 90 DB) op 3 toonhoogtes, wekfunctie met flitslicht en trilfuncties. Via de USB poort kunt u uw telefoon opladen.

Bekijk onze wekkers in een winkel bij u in de buurt

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel