Periodieke controle van uw hoortoestel

Denk aan het onderhoud van uw hoorapparaten

Periodieke controle hoortoestel

Reinigen, nakijken en het afstellen van uw gehoorapparaat: bij Beter Horen doen we dat allemaal graag voor u. In de meeste gevallen is dit de eerste vijf jaar inbegrepen. Maak een afspraak in een van onze winkels en doe uw voordeel met deze service.* 

Vind een winkel in uw buurt

Onderhoud van uw hoortoestellen

Service en onderhoud bij Beter Horen

Tijdens een onderhoudsbeurt inspecteren we uw hoortoestel grondig. Bent u in de loop van de tijd wat minder goed gaan horen? Dan stellen we uw hoortoestellen opnieuw voor u af. Zo doet uw audicien er alles aan om te zorgen dat u beter blijft horen. Is er een onderdeel aan vervanging toe en valt dit niet onder de garantie? Dan bespreken we eventuele kosten uiteraard vooraf met u.

We geven u graag de aandacht die u verdient. Maak daarom een afspraak voor het onderhoud van uw hoortoestel. Ook bent u bij ons in de winkel welkom voor batterijen en schoonmaakproducten. Zo zorgen we er samen voor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw hoortoestel.

Wanneer een nieuw hoortoestel?

In de loop van de tijd kan uw gehoor verminderen. Maar ook uw wensen kunnen veranderen. Wilt u een nieuw hoortoestel? Dan kan dat sowieso als u kiest voor een hoortoestel buiten de regels van de zorgverzekeraar om. Dat zijn hoortoestellen met de nieuwste technieken en de beste geluidsbeleving. Daarnaast kunt u via uw zorgverzekering een ander hoortoestel aanschaffen als u uw hoortoestel 5 jaar of langer draagt. Kom dan langs in de winkel, dan bekijkt de audicien samen met u of alles nog adequaat werkt. En of de prestaties van uw toestel nog wel passen bij uw mate van gehoorverlies. Is dit niet meer het geval, dan komt u in aanmerking voor vergoeding van een nieuw hoortoestel. Uiteraard doen we ook een hoortest, om vast te stellen hoe het nu met uw gehoor gaat.

* Let op! Bent u verzekerd bij ASR of Ditzo? Voor hoortoestellen die zijn aangeschaft na 1 januari 2023 gelden andere voorwaarden. Lees meer over de  nazorg & service voorwaarden .

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel