Periodieke controle van uw hoortoestel

Periodieke controle hoortoestel

Reinigen, nakijken, afstellen; bij Beter Horen doen we dat allemaal graag voor u. De eerste vijf jaar kunt u kosteloos een afspraak hiervoor maken in een van onze winkels. Doe uw voordeel met deze gratis service!

Elke onderhoudsbeurt de eerste 5 jaar gratis

Service en onderhoud bij Beter Horen

Tijdens een onderhoudsbeurt onderwerpen we uw hoortoestel aan een grondige inspectie. En we zorgen meteen voor een ‘grote schoonmaak'. Bent u in de loop van de tijd wat minder goed gaan horen? Dan stellen we uw hoortoestellen opnieuw voor u af. Zo doet uw audicien er alles aan om te zorgen dat u beter blijft horen. Is er een onderdeel aan vervanging toe en valt dit niet onder de garantie? Dan bespreken we eventuele kosten uiteraard vooraf met u.

We geven u graag de aandacht die u verdient. Maak daarom een afspraak voor het onderhoud van uw hoortoestel. Ook bent u bij ons in de winkel welkom voor batterijen en schoonmaakproducten. Zo zorgt u samen met Beter Horen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw hoortoestel.

Wanneer een nieuw hoortoestel?

In de loop van de tijd kan uw gehoor verminderen. Maar ook uw wensen kunnen veranderen. Wilt u een nieuw hoortoestel? Dan kan dat sowieso als u kiest voor een hoortoestel buiten de regels van de zorgverzekeraar om. Dat zijn hoortoestellen die voorzien zijn de nieuwste technieken en de beste geluidsbeleving. Daarnaast kunt u via uw zorgverzekering een ander hoortoestel aanschaffen als u uw hoortoestel 5 jaar of langer draagt. Kom dan langs in de winkel, dan bekijkt de audicien samen met u of alles nog adequaat werkt. En of de prestaties van uw toestel nog wel passen bij uw mate van gehoorverlies. Is dit niet meer het geval, dan komt u in aanmerking voor vergoeding van een nieuw hoortoestel. Uiteraard doen we ook een hoortest, om vast te stellen hoe het nu met uw gehoor is gesteld.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel