Hoortoestel technologie

De laatste technologie in hoortoestellen

Geluid op uw hoortoestel streamen via bluetooth, het hoortoestel bedienen met een app en bovendien oplaadbaar: de nieuwste hoortoestellen staan bol van techniek. Nieuwe technologieën kunnen het leven echt veranderen, denk alleen al de uitvinding van de elektrische fiets! Hetzelfde geldt voor hoortoestellen. Dit zijn technische hoogstandjes met supersnelle computerchips en kraakheldere geluidsweergave.

Slimme geluidsweergave

U begrijpt vast dat een hoortoestel veel meer technologie bevat dan alleen een simpel versterkertje. Met behulp van de nieuwste computer technologieën kan een modern hoortoestel zeer nauwkeurig bepalen welk geluid er precies versterkt moet worden, zodat u niet alleen een goed spraakverstaan mag verwachten, maar dat hinderlijk omgevingsgeluid als windruis of rumoer ook wordt onderdrukt.

Deze gehoorapparaten kunnen met één druk op de knop worden aangepast naar gelang de situatie waar u zich in bevindt, of het nu een druk restaurant is of een rustige omgeving. Sommige toestellen kiezen zelfs automatisch de juiste stand.

Waterbestendig

Honderd procent waterdicht is nog een stapje te ver, maar de nieuwste generatie hoorapparaten wapent zich steeds beter tegen de invloed van water. Dit moet ook wel, omdat een hoorapparaat heel wat te verduren krijgt in zijn leven: van stof en vuil tot regen of transpiratie. Tegenwoordig zijn er hoortoestellen die tegen een stootje kunnen, wel zo praktisch. Ook handig mocht het toch een keer misgaan: een hoortoestelverzekering.

Draadloze bediening

Dankzij een sterke computerchip kunnen sommige hoorapparaten draadloos bediend worden met bluetooth. Via een gemakkelijk te gebruiken app kan bijvoorbeeld het volume van het toestel ingesteld worden. Ook zijn er mogelijkheden om verschillende programma’s of geluidssituaties voor te programmeren, zodat de toestellen zich automatisch aanpassen. Hierdoor is de geluidsbeleving nog natuurlijker en wordt het gemakkelijker om goed te horen in lastige situaties zoals in een drukke omgeving. Muziek, televisie en telefoongesprekken kunnen rechtstreeks naar de toestellen gezonden worden, zodat het geluid kristalhelder direct in het oor binnenkomt. 

Oplaadbaar

Nooit meer gedoe met batterijtjes, wie wil dat nu niet? De nieuwste generaties hoortoestellen zijn daarom oplaadbaar. Leg ze in de bijgeleverde houder als u gaat slapen, en u wordt ’s ochtends beiden uitgerust en opgeladen wakker. Sommige toestellen worden zelfs geleverd met een lader met ingebouwd accupack, zodat u bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg uw hoortoestellen onderweg kunt opladen. Wel zo gemakkelijk. 

verschillende soorten hoortoestellen

Ontdek alle voordelen

Als u een gehoorapparaat nodig heeft, kunt u bij ons terecht: Beter Horen is 's werelds toonaangevende hoortoestelspecialist met meerdere onderscheidingen voor kwaliteit en service.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel