Hoortoestel technologie

Het verschil van een Amplifon hooroplossing

De technologie heeft de laatste jaren niet stilgestaan, zeker niet op het gebied van hoortoestellen. De nieuwste hooroplossingen zijn daarom beter dan ooit. Deze technische hoogstandjes beschikken over supersnelle computerchips. U zult ze niet zien, maar u zult het verschil wel degelijk merken! 

Kraakhelder geluid in iedere situatie

Een hoortoestel is veel meer dan slechts een simpel versterkertje. Met behulp van de nieuwste technologie, kunnen we u nu de beste geluidservaring bieden in iedere situatie. Zo kunt u ook van het beste geluid genieten in moeilijke luistersituaties, zoals op een drukke verjaardag, in een rumoerige theaterzaal of tijdens een fietstocht op een herstachtige dag.

De nieuwste toestellen schakelen daarnaast automatisch naar de juiste instellingen. Zo 'herkent' het apparaat in welke luistersituatie u zich bevindt en welke ondersteuning u op dat moment dus nodig heeft.

Ervaar de beste technologie

Bruni wilde graag weer optimaal genieten van geluid. Daarom probeerde ze vrijblijvend één van onze Amplifon hoorinnovaties uit.

Lees haar verhaal

Oplaadbaar

Optimaal genieten van uw hoortoestel zonder te hoeven denken aan de batterijen. Wij bieden u graag de zekerheid van een toestel met altijd voldoende energie. Ontdek daarom de krachtige ampli-energy. Dit oplaadbare toestel kunt u 's nachts eenvoudigweg in de lader leggen. De volgende ochtend wordt u beiden opgeladen weer wakker om opnieuw een dag te genieten van het beste geluid.

Ontdek onze oplaadbare ampli-energy Lees meer

Onzichtbaar

Draagt u uw hoortoestel liever niet zichtbaar? Dankzij moderne technologie zijn de gehoorapparaten kleiner dan ooit. Helemaal gemaakt om perfect in uw oor te passen. Kom gerust eens langs, dan introduceren wij u aan onze ampli-mini.

Lees meer

Bedien met uw smartphone

Dankzij de nieuwste technologie kunt u uw gehoorapparaat bedienen met uw smartphone. Of koppel uw hoortoestel eenvoudig aan uw tv of andere audio-apparatuur. U luistert dan rechtstreeks op uw toestel naar uw favoriete geluiden.

Lees meer

Amplifon hoorinnovaties

Wil u meer weten over onze Amplifon hoorinnovaties? Of wilt u graag zelf vrijblijvend het verschil eens ontdekken?

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel