De nieuwste hoortoestel technologieën

Het verschil van een Amplifon hooroplossing

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Zeker op het gebied van hoortoestellen. De nieuwste Amplifon hooroplossingen zijn daarom beter dan ooit. Deze technische hoogstandjes beschikken over supersnelle computerchips. U zult ze niet zien, maar u zult het verschil wel degelijk merken! 

 

Meer weten over de Amplifon hooroplossing? Naar hoorinnovaties

Wat zijn de beste hoortoestelfuncties?

Het is goed om te weten dat er niet één ‘beste’ hoortoestel bestaat. De keuze voor een hoortoestel hangt namelijk af van uw behoeften. De nieuwste generatie hoortoestellen beschikt over veel technologische functies. We hebben het dan niet alleen over de bekende bluetooth-verbinding of oplaadbaarheid. Er zijn nog tal van andere relevante functies die voor u het verschil kunnen maken.

Directionele microfoonsysteem

Met een richtingsgevoelig microfoonsysteem krijgt u de geluiden doorgegeven door de richting waarin u kijkt. Het vermindert de geluiden achter en naast u, zodat u zich in een rumoerige omgeving beter kunt concentreren op de geluiden voor u. Bijvoorbeeld op de persoon met wie u praat. Ook kunt u met een directionele microfoon op afstand beter luisteren. 

Spraakherkenning

Spraakherkenning filtert uw stem en reageert daarop. Een voordeel van zo’n spraakherkenningssysteem is dat u mensen makkelijker verstaat en een gesprek makkelijker te volgen is. 

Luisterspoel (T-Stand)

Hoortoestellen die beschikken over een luisterspoel kunt u verbinden met een ringleidingDe functie zorgt ervoor dat u uw gehoorapparaat kunt verbinden met radio’s, tv’s of het geluid in een kerkgebouw. Vaak ziet u bij de ingang van een zaal ook een bordje ‘ringleiding aanwezig’. Dan kunt u uw luisterspoel in uw hoortoestel verbinden met de ringleiding. Door de luisterspoel op T-Stand te zetten, ontvangt u het signaal rechtstreeks zonder ruis, nagalm en omgevingsgeluid.

Ruisonderdrukking

Gesprekken makkelijker volgen en meer interactie met de personen om u heen? De hoortoestellen van Beter Horen zijn in staat om achtergrondgeluid te verminderen door alle nieuwe functies. 

Onderdrukking van impulsgeluiden

Er komen steeds meer verbetering op de markt in hoortoestellen techniek die voor de slechthorende een zo aangenaam mogelijk luistercomfort kan bieden. Zo beschikken hoortoestellen over geluidserkenning en ruisonderdrukking van storende achtergrondgeluiden. Deze functies kunnen automatisch ingesteld worden voor een automatische aanpassing om de slechthorende continue een zo goed mogelijke spraakverbetering te geven. 

Windruisonderdrukking

Draagt u een hoortoestel, dan is de kans groot dat u zich geregeld stoort aan windruis. Misschien zet u uw hoortoestel zelfs wel uit als u door de wind fietst of loopt. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing tegen windruis. Veel van onze nieuwe hoortoestellen beschikken namelijk over windruisonderdrukking of windruis reductie. Dat is simpelweg een functie die het geluid van de wind herkent en vermindert. Niet elk hoortoestel beschikt over deze functie. Uw audicien kan u hierover meer vertellen.

Variable programming

Al onze hoortoestellen beschikken over verschillende luisterprogramma’s. Met variable programming kunt u de geluidsinstellingen van uw hoortoestel aanpassen aan de omgeving. Of u nu belt met een familielid, een gesprek voert op een verjaardag of u in de bioscoopzaal zit: u heeft bij elke gelegenheid de beste geluidservaring. 

Afstandsbediening

Wilt u de instellingen en verschillende standen van uw hoortoestel met de hand regelen? Dan is de mobiele afstandsbediening een handige tool. Via de Amplifon app op uw telefoon kunt u de functies van het apparaat naar uw wens aanpassen. Schakel eenvoudig naar een ander luisterprogramma of zet uw gehoorapparaat harder.

 

Bewegingssensoren en Omni-microfoonsysteem

Sommige apparaten hebben akoestische bewegingssensoren. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is vooral heel prettig. Door de sensortechnologie kan uw hoortoestel zich concentreren op een gesprek en de omgevingsgeluiden op een natuurlijke manier weergeven. U kunt luisteren naar de mensen met wie u praat, zonder uw omgevingsgeluiden te verliezen. Een heel natuurlijke manier van horen dus! Met een Omni-microfoonsysteem kunt u geluiden uit alle richtingen horen. Dit systeem is vooral handig bij het luisteren naar muziek.

Audio streamen

Het geluid van apps ook via uw hoortoestel horen? Dat kan! De hoortoestellen van Beter Horen zijn geschikt voor iOS- en Android-apparaten. Dat komt van pas bij het luisteren naar uw favoriete muziek of kijken naar uw lievelingsseries. Met deze functie kunt u uw digitale hoortoestellen verbinden met allerlei verschillende apps. Vraag uw audicien of uw telefoon hiervoor geschikt is. 

Wat zijn de beste hoortoestellen voor u?

Het belangrijkste is dat een hoortoestel afgestemd is op uw oor en gehoor. Er is dus niet één beste hoortoestel. Het meest geschikte hoortoestel voor u is onder meer afhankelijk van uw gehoorverlies en uw hoorwensen. Daarbij is het prettig te weten dat Beter Horen altijd beschikt over de laatste technologie. Inclusief de meest geavanceerde Amplifon Hoorinnovaties. Samen zoeken we naar de beste hooroplossing. Maatwerk noemen we dat.

Kom langs bij een van onze audiciens

Amplifon hoorinnovaties

Wil u meer weten over onze Amplifon hoorinnovaties? Of wilt u graag zelf vrijblijvend het verschil eens ontdekken? Wij helpen u graag!

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel