Wat te verwachten van Beter Horen?

Onze hooroplossingen

Voor ons is ieder oor anders. Daarom gaan we bij Beter Horen altijd op zoek naar de hooroplossing die het beste past uw wensen. Ontdek alle voordelen van een hooroplossing op maat.

Als u merkt dat uw gehoor verandert, staat Beter Horen voor u klaar. We begrijpen hoe belangrijk uw gehoor is en dat u er goed voor zorgt. Om het gehoor te ondersteunen als het wat afneemt en om te beschermen tegen lawaai. Daarom nemen we de tijd voor u en luisteren we naar uw hoorwensen. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk: voor u op maat ontworpen zodat u elke dag op een prettige en comfortabele manier geniet van geluid. 

Uw persoonlijke hoorwensen

Onze audicien staat uitgebreid stil bij uw wensen. Houdt u van concerten, rijdt u graag op een motor of wilt u tafelgenoten verstaan in een restaurant? Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we een oplossing die het beste bij uw situatie en wensen past. 

Deskundig advies

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we ons met trots dé hoorspecialist van Nederland noemen. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten zich op hun gemak voelen en tevreden zijn over hun hooroplossing. Als u voor Beter Horen kiest, kiest u voor deskundige en ervaren audiciens.
een man zit in een woonkamer

Audicien aan huis

Als klant van Beter Horen mag u de beste hoorzorg verwachten. Ook als u zelf niet zo gemakkelijk naar de winkel kunt komen. In dat geval komt onze audicien gewoon naar u.

Gratis hoortest

Merkt u dat uw gehoor wat afneemt? Bij Beter Horen kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende hoortest. Tijdens de test brengen we uw gehoor in kaart. Ook horen we graag of er in het verleden iets is gebeurd dat een oorzaak kan zijn voor uw gehoorverlies. Na de test hebben we een goed beeld van uw gehoor en kunnen we samen op zoek naar een oplossing

Lees meer
Beter Horen audicien
Vrijblijvend ervaren

Bij Beter Horen krijgt u ieder hoortoestel altijd gratis en vrijblijvend op proef. Ook de speciaal op maat gemaakte toestellen kunt u vrijblijvend proberen. Zo kunt u eerst een rustig ervaren of een gehoorapparaat bij u past.

Lees meer
koppel wandelt
Speciale aanbiedingen

Beter Horen heeft soms unieke en speciale aanbiedingen voor onze hoortoestellen, gehoorbescherming of andere producten.

Lees meer
Financiering van gehoorapparaten

Ontdek hoe u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe hoorbeleving dankzij de mogelijkheden tot financiering van uw hoortoestel bij Beter Horen. 

Lees meer
Beter Horen hoorapparaten

Heeft u een vraag aan Beter Horen?

Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice van Beter Horen.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel