Wat te verwachten van Beter Horen?

Onze diensten en services

Ieder oor is anders. Daarom gaan we bij Beter Horen altijd op zoek naar een hooroplossing die past bij uw wensen en uw situatie. Ontdek welke hooroplossingen op maat wij u bieden en hoe we dat doen. 

Vind een winkel in uw buurt

Een hooroplossing op maat

Uw gehoor is belangrijk voor u en u zorgt er goed voor. Dat begrijpen we. En daarom staan we voor u klaar als u merkt dat uw gehoor verandert. U kunt bij ons terecht om uw gehoor te ondersteunen als het wat afneemt. Of om uw gehoor te beschermen tegen lawaai. Onze hooroplossingen zijn altijd voor u op maat ontworpen. Zodat u elke dag op een prettige en comfortabele manier geniet van geluid. 

Uw persoonlijke hoorwensen

Houdt u van concerten? Rijdt u motor? Of werkt u in een rumoerige omgeving? Onze audiciens nemen de tijd voor u en staan altijd uitgebreid stil bij uw wensen en situatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we een oplossing die het beste bij u past.

Meer dan 110 jaar deskundig advies

Met al meer dan 110 jaar ervaring zijn we met trots dé hoorspecialist van Nederland. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt en tevreden bent over uw hooroplossing. Kiest u voor Beter Horen? Dan kiest u voor deskundige en ervaren audiciens. Beter Horen heeft winkels door heel Nederland, zodat u altijd terecht kan in een winkel bij u in de buurt! 
Beter Horen audicien

Gratis hoortest

Merkt u dat uw gehoor wat afneemt? Kom dan langs voor een hoortest. Deze is gratis en vrijblijvend. Tijdens de test brengen we uw gehoor in kaart. Zo krijgen we binnen 30 minuten een goed beeld van uw gehoor en kunnen we samen op zoek naar een oplossing

Lees meer
koppel wandelt

Gehoorapparaat gratis uitproberen

Wilt u eerst eens rustig ervaren of een gehoorapparaat bij u past? Geen probleem. Bij Beter Horen kunt u hoortoestellen gratis en vrijblijvend op proef uitproberen. Ook de speciaal op maat gemaakte hoortoestellen.

Lees meer
man couch smiling

Audicien aan huis

Als klant van Beter Horen krijgt u altijd de beste hoorzorg. Ook als u niet gemakkelijk naar onze winkel kunt komen. Dan komt onze audicien namelijk gewoon naar u.

Ontdek onze thuisservice
audicien Beter Horen

StAr geregistreerde audiciens

Wat is een StAr geregistreerde audicien?

Lees meer
man met hoortoestellen en familie

Speciale aanbiedingen

Als klant van Beter Horen krijgt u toegang tot unieke en speciale aanbiedingen op onze hoortoestellen, gehoorbescherming en andere producten.

Lees meer
hoortoestel

Belastingvoordeel

Ontdek welke belastingvoordelen er kunnen zijn voor uw hoortoestel.

Lees meer
vrouw doet hoortoestel in

Profiteer maximaal van uw vergoeding

Uw vergoeding op uw hoortoestellen kan zelfs oplopen tot 100%.

Lees meer
Beter Horen hoorapparaten

Financiering van gehoorapparaten

De aanschaf van een hoortoestel kan een grote uitgave voor u zijn. Gelukkig zijn er vergoedingen en is er de mogelijkheid tot belastingteruggave. Maar bij Beter Horen hebben we ook mogelijkheden tot financiering.

Lees meer
vrouw met hoorapparaat

Uw gehoorapparaat verzekeren

Wat als ik mijn hoortoestel kwijtraak of beschadig? Met de vervangingsverzekering van Beter Horen heeft u altijd zekerheid. Uw hoortoestel is maximaal vijf jaar lang verzekerd bij verlies, diefstal of onherstelbare schade. Wilt u meer weten over de vervangingsverzekering?

Lees meer
Vind een winkel in uw buurt

Heeft u een vraag aan Beter Horen?

Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice van Beter Horen.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel