Beter horen begint met begrip

Herken gehoorverlies

Mag de televisie wat harder? Wat mompelt iedereen toch! Was dat nou de deurbel? Ik hoorde je niet binnenkomen... Komt u dit bekend voor? Dan kan dat wijzen op een gehoorprobleem. Bij uzelf of misschien bij een van uw ouders, uw partner, een vriend, vriendin of buurman.

Symptomen gehoorverlies

oma en haar kleindochter

Welke symptomen wijzen op gehoorverlies? De eerste signalen zijn niet altijd even duidelijk. Maar wat als iemand steeds vaker een gesprek niet kan volgen of de telefoon niet hoort? Zodra u dit merkt, is de kans groot dat het gehoor achteruit gaat.

Lees verder
mensen in restaurant
Hoe werkt het gehoor?

Ons gehoor is één van de belangrijkste zintuigen. We hebben het nodig om met elkaar te praten. Om te genieten van muziek. En om waarschuwingen goed te horen. Maar hoe werkt het precies?

Lees meer
vader en zoon
Oorzaken van gehoorverlies

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van gehoorverlies? Beter horen begint met duidelijkheid.

Lees meer
jonge mensen op concert dragen gehoorbescherming
Gehoorschade voorkomen

Blijvende gehoorschade voorkomen begint met effectieve bescherming. En als u weet hoe schade kan ontstaan, is het makkelijker om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. 

Lees meer
oorcheck
Gehoorverlies kinderen

Ontdek de mogelijke oorzaken, symptonen en gevolgen van gehoorverlies bij kinderen en leer meer over de mogelijke oplossingen van Beter Horen.

Lees meer
Maak een afspraak in een van onze winkels

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel