Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Tilburg

Beter Horen in Tilburg helpt al jarenlang mensen om (weer) te genieten van geluid. Wilt u weten hoe het met uw gehoor is? Kom bij ons langs voor een snelle hoorscan van 3 minuten of een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als dat nodig is krijgt u bij ons een vakkundige hooroplossing die echt bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan of een flitsbel voor de voordeur. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Tilburg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Welkom bij onze audicien in Tilburg!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Tilburg:
Beter Horen Tilburg West - Westermarkt 102
Beter Horen Tilburg - Dr. Deelenlaan 15a