Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Maarssen

Beter Horen in Maarssen helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als het nodig is zorgen we voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes.

 

Huisbezoek van een audicien in Maarssen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Ik wil graag een compliment uitdelen voor uw moed via de tv een eerlijk verhaal te vertellen! Een jaar gebruik ik 2 hoortoestellen via Beter Horen. Ik weet uit ervaring dat deze een hulpmiddel blijven. Ergerde me daarom aan de manier waarop concurrerende aanbieders elkaar te lijf gingen. Gelukkig hebt u die trend doorbroken! Ik hoop een tevreden klant te blijven."

-  T.J. van Wageningen-Koopman​

​Welkom bij onze audicien in Maarssen!