Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:00
    zaterdag
    09:30 -13:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Utrecht

Beter Horen is de hoorspecialist in Utrecht. Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan van 3 minuten. Dan weet u snel hoe uw gehoor ervoor staat.

U bent ook van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies van onze gecertificeerde audicien. We zorgen altijd voor een vakkundige hooroplossing die echt bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Bijvoorbeeld voor het beter verstaan van de tv of de deurbel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Utrecht

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Utrecht!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Utrecht:
Beter Horen Utrecht Oost - Burg. Reigerstraat 53
Beter Horen Utrecht Zuid - Hammarskjöldhof 72A