Beter Horen servicepunt in Hoogerheide

Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak.

Een afspraak kunt u telefonisch maken, een medewerker van onze hoorwinkel in Bergen op Zoom staat u te woord en maakt met u de afspraak met onze audicien in Hoogerheide.

Over ons servicepunt in Hoogerheide

Beter Horen in Hoogerheide is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Govaert Optiek. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. We willen mensen laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Hoogerheide

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Hoogerheide!