Beter Horen servicepunt in Rotterdam, Slinge

Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak.

Voor een afspraak op het adres Slinge 441 kunt u bellen naar onze medewerkers in de vestiging op de Kerstendijk 169: 010 - 29 20 202.

Over ons servicepunt in Rotterdam, Slinge

Beter Horen in Rotterdam, op het adres Slinge 441, is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Bart van Meurs Optiek. Wilt u hier een gratis afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Twijfels over uw gehoor en wilt u duidelijkheid? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest afspraak (20 minuten). Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Rotterdam:

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Rotterdam, Slinge!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Rotterdam:
Beter Horen Rotterdam - Baumannlaan 140a-142a
Beter Horen Rotterdam - Kerstendijk 169
Beter Horen Rotterdam - Lusthofstraat 52a
Beter Horen Rotterdam - Groene Hilledijk 340a/b
Beter Horen Rotterdam -  Van Beethovensingel 54