Samenwerking met thuiszorgorganisaties en andere zorgaanbieders

Beter Horen biedt de beste hoorzorg. Omdat we aan iedereen ook de beste hoorservice willen leveren, werken we samen met verschillende (thuiszorg)organisaties en instellingen. Denk bijvoorbeeld aan (bemiddelings)organisaties die gemaks- en gezondheidsservices verlenen.

Overzicht samenwerkingspartners in de zorg

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse (thuiszorg)organisaties en instellingen met wie Beter Horen samenwerkt in de zorg. Wilt u meer weten over hun dienstverlening? Klik dan op de naam van uw keuze. U komt vervolgens op de website van de organisatie. Daar vindt u meer informatie over de diensten en de specifieke samenwerking.
 


Voordelige thuisservice voor leden

Met onze unieke thuisservice is onze hoorzorg nóg dichterbij. Voor leden van de (thuiszorg)organisaties waar wij mee samenwerken is zo’n huisbezoek zelfs gratis. Daarbij genieten zij van extra voordeel en aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van hooraccessoires of batterijen voor het hoortoestel.
 

Meer informatie en contact

Beter Horen is dé hoorspecialist van Nederland. In onze visie garanderen we de beste zorg en persoonlijke aandacht. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bezoek van onze audicien aan huis? Onze Klantenservice helpt u graag verder. U kunt ook de brochure over Hoorzorg in Nederland van onze partners NVVS en Zorgverzekeraars Nederland bekijken.
 

Klaar voor de eerste stap?

 

Kom naar de winkel. U bent van harte welkom! Niet in staat om naar de winkel komen? Onze audicien komt ook aan huis! Bel 0800 – 0200 159 voor een afspraak met de Beter Horen Thuisservice.