Gratis online hoortest

Meet in een paar minuten hoe fit uw gehoor is.

Het is belangrijk om uw gehoor regelmatig te controleren, zeker als u vermoedt dat het wat afneemt. Met onze online check weet u in een paar minuten hoe het ervoor staat. Deze test geeft een indicatie van uw gehoor. Voor een professionele en volledige diagnose van uw gehoor kunt u terecht bij onze audiciens of een KNO-arts.

Hoe het werkt

Over de hoorfitheid check

U vermoedt dat uw gehoor afneemt? Onze online hoortest laat u zien hoe uw gehoor ervoor staat. Deze test helpt u beslissen of u er goed aan doet om een audicien te bezoeken. Zo werkt het. 

Snel en makkelijk

De online hoortest duurt minder dan vijf minuten en geeft u inzicht in de kwaliteit van uw gehoor. U kunt de test gewoon thuis doen. Het enige dat u nodig heeft, is een hoofdtelefoon op een geluidsniveau dat u prettig vindt en waarmee u de stem duidelijk verstaat. Voor het beste resultaat raden we u aan om  niet de speakers van uw computer te gebruiken. 

Doe de test

Tijdens de test ziet u zes video's van alledaagse gesprekssituaties, zoals mensen die praten in een drukke bar of iemand die op straat de weg vraagt. Na elke video volgt een vraag over wat u zojuist heeft gehoord en kiest u één van de vier opties. Na het beantwoorden van de vragen, ontvangt u een score van 1 tot 10 en een aanbeveling op basis van het resultaat. Als uit de hoortest blijkt dat u mogelijk gehoorverlies heeft, raden we u een gratis hoortest aan bij een van onze audiciens. 

De volgende stap

Hoewel de technologie van vandaag geavanceerd is, moeten online tests alleen als een indicatie worden beschouwd. U heeft de online hoortest gedaan en wilt u een professioneel en deskundig advies? Dan is het bezoek aan een audicien voor een uitgebreide hoortest de volgende stap. Maak een afspraak voor een gratis hoortest door te bellen naar 0800 - 0200 159 of boek online een afspraak.
m027-image-alt

Doe een professionele hoortest

Wilt u een professionele hoortest doen bij een van onze audiciens? Kom langs!