Ontdek uw persoonlijke Beter Hoorplan

Wat wilt u weer beter horen?

Wij geloven dat uw gehoor uniek is. En uw hoorwensen persoonlijk. Daarom gaan wij verder dan alleen het doen van een hoortest. We stellen graag een persoonlijk hoorplan met u op, waarin we u stap voor stap meenemen. Van het opstellen van uw hoorwensen tot een uitgebreid inzicht in uw gehoor. Een Beter Hoorplan noemen we dat. Zo krijgt u altijd een advies op maat en kunt u snel weer genieten van de geluiden die voor ú belangrijk zijn.

 

 

Benieuwd naar uw Beter Hoorplan? Maak direct een afspraak

Uw plan in vier stappen

Tijdens het maken van uw persoonlijke hoorplan zetten we samen vier belangrijke stappen:

1. Inzicht in uw hoorwensen

Wat wilt ú weer beter horen? Daar gaat het ons om. Daarom nemen we de tijd uitgebreid uw hoorwensen door te nemen. Misschien zit u graag op de fiets en vindt u het moeilijk naderend verkeer te horen. Of wellicht wordt het steeds iets lastiger gesprekken te volgen in drukke of rumoerige omgevingen. Samen zetten we uw hoorwensen op papier. Ze spelen een grote rol in het advies dat we u geven.

2. Uitgebreid inzicht in uw gehoor

Meten is weten. Waar zit uw gehoorverlies precies? Is het één oor of misschien allebei? Gaat het om een licht gehoorverlies of is het toch iets ernstiger? In uw persoonlijke Beter Hoorplan krijgt u direct inzicht in uw gehoor. Zo kunt u bijvoorbeeld direct uw eigen audiogram bekijken. 

3. Hoe goed hoort u écht?

De fitheid van uw eigen gehoor inschatten? Dat is soms best moeilijk. Maar het geeft u én ons wel een belangrijk inzicht. We vragen u daarom een inschatting te maken van uw eigen gehoor in verschillende situaties. De resultaten vergelijken we met de meting. In uw Beter Hoorplan ziet u direct of uw gehoor beter, even goed of minder goed is dan u had gedacht.

4. Een oplossing die bij u past

Wat is een plan zonder een advies op maat? In uw Beter Hoorplan krijgt u direct een vrijblijvend advies van onze hoorspecialist. Dit is gebaseerd op alles wat we weten over uw gehoor, maar natuurlijk ook de wensen die u heeft. In uw persoonlijke hoorplan ziet u direct welke oplossing u weer kan laten genieten van al die mooie geluiden die u zo gemist heeft.
In de praktijk

Bekijk onze animatie waarin we u meer uitleggen over onze werkwijze.

Ook een persoonlijk Beter Hoorplan? Maak nu een afspraak
Het plan van Teun

Teun wilde vooral weer genieten van alle prachtige dierengeluiden. Dat namen we mee in zijn persoonlijke Beter Hoorplan . Lees zijn bijzondere verhaal.

Lees meer
"Fijn dat ik mijn Beter Hoorplan na de afspraak mocht meenemen. Daardoor kon ik het thuis nog eens rustig doorlezen"
Het plan van Gijs

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel