10 januari 2018
Rubriek Gehoor

9 tips om thuis beter te horen

Met de juiste inrichting en indeling van uw huis kunt u het hoorcomfort in huis flink verbeteren. Dit is voor iedereen prettig, maar zeker voor mensen die minder goed horen. Bekijk onze tips voor het verbeteren van de akoestiek en maak uw woonomgeving zo aangenaam mogelijk.

10 januari 2018
Rubriek Gehoor
Lees meer
Terug

Servicepunt Eibergen verhuist

 verhuisbericht van Beter Horen
10 juli 2017
Rubriek Winkels

Servicepunt Eibergen verhuist

Op 1 augustus openen wij een nieuw servicepunt aan de Nieuwstraat 4 – 6 in Eibergen. Tot en met 27 juli kunt u nog terecht in ons servicepunt bij Hofland Optiek aan de Kluiversgang.

Welkom in ons nieuwe servicepunt

Wij hebben in ons servicepunt aan de Kluiversgang in Eibergen ruim 20 jaar met heel veel plezier en op een positieve manier samen gewerkt met Hofland Optiek. Wij verhuizen niet voor niks. We gaan naar een nieuwe, grotere locatie. Daar kunnen wij beter aan de groeiende eisen van deze tijd voldoen. Onze vertrouwde audicien brengt kennis en inzet samen in het nieuwe servicepunt. Zo kunt u bij Beter Horen altijd vertrouwen op een eerlijk, deskundig en persoonlijk advies. Wij zorgen dat u beter blijft horen.


Maakt u een afspraak?

Wij nodigen u van harte uit een keer binnen te komen voor onderhoud van uw toestel, een gehoortest of een adviesgesprek. Wij geven u dan graag de aandacht die u verdient. Daarom vragen wij u om een afspraak te maken door te bellen met 0800 0200 159.

Tot ziens in ons nieuwe servicepunt!

Nieuwstraat 4-6 (hoofdingang FYSIO Eibergen)
7151 CE Eibergen
Open op afspraak
10 juli 2017
Rubriek Winkels