De hoortoestellen van Beter Horen

Bij Beter Horen geloven wij in maatwerk. Met een groot assortiment aan hoortoestellen bieden wij een oplossing aan die het beste bij uw wensen en mate van gehoorverlies past. Bij Beter Horen kunt u oplaadbare, met bluetooth verbinding of vrijwel onzichtbare gehoorapparaten vrijblijvend uitproberen.

Oplaadbaar

Nooit meer batterijen
Lees meer

Bluetooth

Verbinding met al uw apparaten
Lees meer

Onzichtbaar

Klein, comfortabel en onopvallend
Lees meer

Standaard

Voor iedereen geschikt
Lees meer
Vind een winkel in uw buurt

De soorten hoortoestellen

Gehoorapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Beter Horen kijken we naar uw wensen en mate van gehoorverlies én gaan we samen op zoek naar het soort hoortoestel dat het beste bij u past.

De Amplifon hoortoestellen

Bij Beter Horen kunt u altijd terecht voor de laatste hoortechnologie. Daar zijn we trots op. Ontdek meer over onze nieuwste Amplifon hoorinnovaties.

Ontdek meer
De Amplifon Hoortoestellen

Ontdek de ampli-energy micro

De nieuwe ampli-energy micro is 25% kleiner dan de vorige versie. Met een compacter design en optimaal comfort. Exclusief verkrijgbaar bij Beter Horen.

Ontdek meer
ampli-energy micro gehoorapparaat

Vergoedingen gehoorapparaat

Beter Horen werkt samen met alle zorgverzekeraars. Waar u ook verzekerd bent u kunt altijd bij ons terecht. In sommige gevallen kan uw vergoeding voor uw hoortoestel oplopen tot maar liefst 100%.

Lees meer
Vrouw doet gehoorapparaat in

Kosten gehoorapparaat

De kosten van een gehoorapparaat zijn afhankelijk van uw mate van gehoorverlies, uw zorgverzekering en uw persoonlijke wensen. U kunt onze gehoorapparaten altijd vrijblijvend uitproberen. Zo zoeken wij samen het beste hoortoestel wat bij u past.

Lees meer
in het oor (IHO) hoortoestel

Hoortoestel technologie

De nieuwste technologie op het gebied van hoortoestellen vindt u bij Beter Horen.

Lees meer
Een vrouw met hoortoestellen die de Amplifon app gebruikt

Financiering gehoorapparaat

Ontdek de mogelijkheden tot financiering van uw hoortoestel bij Beter Horen. 

Lees meer
een beter horen klant ontvangt hoortoestellen

BAHA hoortoestellen en CI

Voor personen met zeer zwaar gehoorverlies kunnen botverankerde hoortoestellen of cochleaire implantaten (CI) een oplossing zijn.

Lees meer
een man met slecht gehoor

Meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat u vragen heeft, zeker als u zich voor het eerst oriënteert op een hoortoestel. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen én antwoorden voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan met onze klantenservice op 088 006 3909

Hoe werkt een hoortoestel?

Een hoortoestel bestaat uit een microfoon, een versterker en een luidspreker. De microfoon zet geluiden om in een elektrisch signaal. Dat signaal gaat naar een computerchip, dat ervoor zorgt dat de juiste geluiden worden versterkt. Zo kunnen harde geluiden worden afgezwakt en zachte geluiden juist versterkt. Uiteindelijk bereikt het afgestelde geluid dan uw oren. Dit afstellen van het hoortoestel gebeurt door onze audicien, zodat het precies op uw hoorwens is toegespitst. 

Helpt een hoortoestel bij oorsuizen (tinnitus)?

Als u last heeft van oorsuizen (tinnitus), dan kan in sommige gevallen een speciaal afgesteld hoortoestel werken. Dit helpt dan omdat het een tegengeluid geeft, dat de pieptoon als het ware onderdrukt. Dit is niet voor alle soorten tinnitus geschikt.

De ziekte van Ménière. Helpt een hoortoestel?

In sommige gevallen kan een hoortoestel de symptomen van de ziekte van Ménière verlichten. Onze audicien kan hierbij helpen. Meer informatie over de  ziekte van Ménière.

Wat zijn hoorhulpmiddelen?

Onder hoorhulpmiddelen vallen allerlei accessoires die slecht of minderhorenden kunnen ondersteunen in het dagelijks leven. Hierbij kunt u denken aan speciale trilwekkers, deurbellen met versterkt geluid of een rookmelder die ook een lichtflits laat zien als hij ingedrukt wordt. Deze hulpmiddelen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de basisverzekering. 
Beter Horen klant Meerbeek
Beter Horen klant Meerbeek
Toen ik mijn nieuwe hoortoestellen had, heb ik meteen mijn kleindochter gebeld. Ik zei: opa kan je nou verstaan! Hoorde ik voor de eerste keer die kleine dondersteen praten. Ik was helemaal ontroerd.
Dhr. Meerbeek

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel