In het oor hoortoestellen - IHO

In-het-oor hoortoestellen - IHO

Comfortabel en discreet.

Een IHO hoortoestel is erg compact en dus nog minder opvallend. Alle onderdelen zitten in het oorstukje. In de behuizing zitten zowel de microfoon, versterker, telefoon als batterij. U draagt zo’n toestel in de de gehoorgang. Het biedt wat minder versterking en uw mate van gehoorverlies speelt daarom ook een rol. Na een hoortest kan de audicien u vertellen of een IHO-toestel voor u geschikt is.

Onzichtbaar

Comfortabel maatwerk

Klein toestel

Makkelijk in gebruik

Onzichtbaar

Bijna niet te zien

In-het-oor hoortoestellen zijn er in verschillende kleuren. Er is altijd een kleur beschikbaar die past bij bij uw haar- en huidskleur, zodat ze nauwelijks merkbaar zijn zonder goed te kijken. Sommige mensen geven hierdoor de voorkeur aan in-het-oor in vergelijking met het meer conventionele achter-het-oor toestel.
iho hoortoestel

Comfortabel maatwerk

Volledig op uw oor afgestemd

Tijdens een afspraak maken we een afdruk van uw gehoorgang voor perfect passende hoortoestellen. Uw audicien maakt hiermee oorstukjes om uw hoortoestellen volledig op maat te maken. Dit maatwerk zorgt voor precies passende gehoorapparaten, die exact overeenkomen met de contouren van uw oren. Maatwerk is altijd onderdeel van de service van Beter Horen.
iho hoortoestel

Klein toestel

Geavanceerde technologie

Moderne in-het-oor hoortoestellen zijn zeer geavanceerde apparaatjes. Ze maken gebruik van ruisonderdrukking en directionele technologie voor een natuurlijker gehoor.

Hoge piepgeluiden tijdens een telefoongesprek behoren tot de verleden tijd. Het is ook eenvoudiger verschillende geluiden van elkaar te onderscheiden en om gesprekken te volgen. Sommige toestellen bieden zelfs connectiviteit met mediaspelers via Bluetooth. Zo wordt een hoortoestel dragen nog leuk!

man draagt iho hoorapparaat

Makkelijk in gebruik

Eenvoudig te reinigen

Hoewel de kleinste hoortoestellen misschien discreter zijn, kunnen sommige van de grotere in-het-oor toestellen gemakkelijker kunnen worden geplaatst of verwijderd, vooral als u niet handig bent met kleine onderdelen. In-het-oor  hoortoestellen zijn gemakkelijk schoon te maken door een speciale filter die oorsmeer tegenhoudt.
man draagt iho hoorapparaat

Ontdek onze hoortoestellen

Beter Horen heeft verschillende soorten en modellen hoortoestellen: van standaard tot de laatste technologie. Onze experts leggen de verschillen tussen alle gehoorapparaten graag aan u uit en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.

koppel met hoortoestellen gebruikt tablet

Bluetooth

Altijd draadloos verbonden

Bekijk de producten
oplaadbaar gehoorapparaat

Oplaadbaar

Altijd op volle kracht

Bekijk de producten
man met tablet

Standaard

Gemaakt voor iedereen

Bekijk de producten

Verschillende in-het-oor oplossingen

In-het-oor hoortoestellen zijn ontworpen om in de gehoorgang te worden geplaatst. Ze zijn klein en (bijna) onzichtbaar.

Leef onbezorgd met hoorapparaten

hoortoestel onderhoud uitgelegd door audicien
Reiniging en onderhoud van hoortoestellen

Het goed onderhouden van uw hoortoestellen is belangrijk voor optimale prestaties voor langere tijd: regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van uw hoortoestel

Lees meer
vrouw met hoortoestel
Laat uw gehoor controleren

Onze vakkundige audciens staan voor u klaar om een professionele, maar vrijblijvende hoormeting te doen.

Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel