Onze audiciens & de Beter Horen ervaring

Onze deskundige audiciens nemen graag de tijd voor u

Van de hoorspecialist met meer dan 110 jaar ervaring mag u natuurlijk de beste hoorzorg verwachten. Wij investeren continu in onze mensen en hebben de laatste technologie in huis om onze klanten een maatwerk oplossing te bieden waarmee ze écht geholpen zijn. Maar we beloven nooit meer dan mogelijk is en bieden een oplossing in elke prijscategorie. Ook dat is vakmanschap.

De nieuwste hoortoestellen

We zeggen het meteen maar eerlijk: bij gehoorverlies wordt het nooit meer zoals het ooit was. Maar het wordt wél beter. Onze audicien zoekt net zolang naar een oplossing tot iedereen tevreden is. Daarbij is het prettig te weten dat Beter Horen altijd beschikt over de laatste technologie. Inclusief de meest geavanceerde modellen van de Amplifon Hoorinnovaties, die naast de beste geluidsweergave ook oplaadbaar, haast onzichtbaar of connectiviteit met uw smartphone bieden.

Maatwerk is inbegrepen in de prijs

Een hoortoestel dat we bestellen, is nog niet af als het in de winkel arriveert. De audicien moet het eerst aanmeten, vervolgens de geluiden afstemmen op uw persoonlijke wensen en van tijd tot tijd opnieuw bijstellen. Van de eerste hoortest tot en met de meest complete nazorg: bij Beter Horen is het allemaal bij de prijs inbegrepen.

Nazorg en service

We zien u graag jaarlijks terug voor controle en een onderhoudsbeurt van uw hoortoestel. Zo doen we er alles aan om uw hoortoestel in topconditie te houden. Bij Beter Horen zijn service en nazorg meestal de eerste 5 jaar inbegrepen*. 

Altijd een StAr-gediplomeerd audicien

Wat is belangrijk bij de keuze van een hoorspecialist? Heel eenvoudig: het StAr-keurmerk. Bij Beter Horen werken uitsluitend gediplomeerde audiciens die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Audicienregister (StAr). Een StAr-audicien beschikt over een afgeronde vakopleiding en volgt regelmatig bijscholingscursussen. Onze audiciens werken volgens de voorschriften van de Stichting Audicienregister. En zijn dus als geen ander gespecialiseerd in het stellen van de diagnose en het aanmeten van een hoortoestel. Een hele geruststelling.

Elke klant een vaste audicien

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze klanten. Daarom heeft iedereen bij ons een vaste audicien. Die is bekend met de situatie en vertaalt persoonlijke wensen in praktische oplossingen. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een ander hulpmiddel. Bovendien is de audicien er ook voor uitgebreide service en onderhoud.

Maak kennis met onze audiciens

Download onze brochure

Meer weten over de Beter Horen ervaring? Download onze brochure.

Download
Bestand: PDF
Grootte: 0.87 mb
* Let op! Bent u verzekerd bij ASR of Ditzo? Voor hoortoestellen die zijn aangeschaft na 1 januari 2023 gelden andere voorwaarden. Lees meer over de  nazorg & service voorwaarden .
Klant Beter Horen
Klant Beter Horen
"Bij Beter Horen kennen ze niet alleen mij, maar ook mijn achtergrond. Daardoor kunnen ze goed meedenken en dat is fijn"
Het verhaal van Ronne

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel