Nationale Hoorcheck Campagne

Wacht niet langer en test uw gehoor

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders1 van 40 jaar en ouder heeft gehoorverlies en dat kan een probleem worden voor de algemene gezondheid. Een vroege indicatie van gehoorverlies is belangrijk om optimale zorg te garanderen en daarmee gezondheidsrisico’s te verminderen. Daarom roepen we u met de Nationale Hoorcheck Campagne van Beter Horen op om uw gehoor te laten testen.

Test uw gehoor Maak een afspraak

Waarom aandacht voor uw gehoor?

We weten nu dat er een verband bestaat tussen gehoor en hersenactiviteit2 . Gehoor heeft invloed op het functioneren van de hersenen. Wetenschappelijk onderzoek toon zelfs aan dat er een verband is tussen gehoorverlies en cognitieve achteruitgang. En gehoorverlies kan u ook belemmeren in uw sociale leven en uw algemene welzijn.

Hoe herkent u gehoorverlies?

De televisie op hoog volume zetten, mensen in een restaurant niet goed kunnen verstaan, moeite hebben met het volgen van een telefoon- of groepsgesprek … Het zijn allemaal tekenen van gehoorverlies. 

Ontdek alle symptonen
Vrouw met hoortest

Gratis Hoortest

Omdat het belangrijk is om uw gehoor regelmatig te laten controleren, kunt u nu een gratis hoortest doen. De hoortest wordt tijdens een persoonlijke afspraak van 30 minuten bij ons in de winkel afgenomen door een van onze professionele audiciens. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Kom langs voor een gratis hoortest Maak een afspraak

De beste oplossing voor uw situatie

Als uit de hoortest blijkt dat u geen gehoorverlies heeft, dan is het natuurlijk fijn om te weten dat uw gehoor nog prima in orde is. Blijkt uit de test dat er voor u verbetering van uw gehoor mogelijk is? Dan zoeken we samen naar de beste oplossing die bij u past. 

U kunt veilig bij ons terecht

Omdat wij onder de essentiële winkels vallen, hanteren wij onze reguliere openingstijden. In alle Beter Horen winkels en servicepunten werken wij volgens de richtlijnen die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld. En daarbij doen we nog een beetje extra. U bent van harte welkom. Maakt u wel even een afspraak?

1 Bron: Stichting Hoormij
2 Bron: Onderzoek van het John Hopkins Center on Aging and Health in Baltimore

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel