Universele muziek oordoppen

Universele gehoorbescherming

Universele oordoppen

De universele oordoppen van Beter Horen beschermen jouw gehoor tegen harde geluiden en vormen een goede bescherming tegen gehoorschade.

Meer over gehoorbescherming Shop online

Lees meer

Wat zijn universele oordoppen?

Universele oordoppen zijn oordoppen die de meeste mensen kunnen dragen. Deze oordoppen vormen een goede bescherming tegen gehoorschade en zijn geschikt voor incidenteel gebruik. Je vindt ze in verschillende vormen, zoals wasbolletjes, schuimdoppen en filteroordoppen. Bij Beter Horen hebben we universele oordoppen gemaakt van siliconen voor verschillende situaties, zoals het luisteren naar muziek of voor het zwemmen. De oordoppen zijn verkrijgbaar in 1 formaat.

Hoeveel geluid dempen universele oordoppen?

Hoeveel geluid universele oordoppen dempen verschilt per soort oordoppen. De demping van de universele oordoppen ligt tussen de 21 en 25 decibel afhankelijk van de frequentie. Er zijn verschillende filters die qua demping verschillen. 

Universele gehoorbescherming voor elke situatie

Of je nu lekker een stukje gaat toeren op de motor óf een concert bezoekt. Bij Beter Horen spelen we in op elke unieke situatie. Verschillende filters bepalen welke het best geschikt is voor jouw activiteit. We hebben hiervoor verschillende universele oordoppen. Zo is er altijd één die het beste bij jou past. Universele oordoppen zijn geschikt voor incidenteel gebruik en verkrijgbaar vanaf €16.95.

Universele oordopjes voor festivals

Hou je ervan om festivals te bezoeken? Je bent niet de enige. Maar aan het genieten van de muziek zit ook een keerzijde. Vaak staat de muziek hard, waardoor jouw oren blootgesteld worden aan hard geluid. Dit kan schadelijk zijn voor je gehoor. Met de universele oordoppen voor festivals kun je weer onbezorgd genieten van festivals. Ze zijn gemaakt van siliconen, verkrijgbaar in een one-size-fits-all maat, hebben speciale muziekfilters én beschermen je oren tot 21 dB.  

Universele oordoppen voor zwemmen

‘s Zomers is het heerlijk om af te koelen in het water. Als je vaak zwemt, is het handig om oordoppen te gebruiken. Water in het oor kan namelijk meerdere ooraandoeningen veroorzaken. Bij Beter Horen hebben we universele oordoppen voor zwemmen voor incidenteel gebruik.

Universele oordopjes voor slapen

Nachtrust is belangrijk. Misschien heb je last van een snurkende partner of rijdt er een lawaaierige trein langs je huis. Met de universele oordoppen voor slapen blijft jouw nachtrust onverstoord. De slaap oordoppen zijn gemaakt van siliconen.

Universele oordopjes voor muziek

We genieten van muziek bij concerten, in kroegen of in clubs. Toch kunnen hier de decibellen al snel hoog oplopen tot 100 dB. En dat is schadelijk voor je oren. Voorkom gehoorschade met de universele oordoppen voor muziek. Met een speciaal muziekfilter besschermen deze oordoppen je oren tot 21 dB.

 

Universele oordopjes voor motorrijden

Ben je een liefhebber van motorrijden? Met de universele oordoppen voor motorrijden ben je beschermd tegen gehoorschade. Want die loop je óók op de motor op. Door het harde geruis van de wind bijvoorbeeld. Bescherm je oren tot 25 dB.

 

Universele oordopjes voor reizen en vliegen

Tijdens het opstijgen of landen kun je last krijgen van pijnlijke oren door drukverschil. Al heeft de ene persoon er meer last van dan de ander. De grote druk op je oren kan onprettig aanvoellen en soms ook schadelijk zijn. De universele oordoppen voor vliegen reguleren de druk.

 

Universele oordopjes voor klussen en werken

Misschien werk je op een locatie waarbij er veel lawaai is. Je werkgever moet zorgen voor de juiste gehoorbescherming. Maar wist je dat ook het klussen aan huis al gehoorschade kan veroorzaken? De universele oordoppen voor werk en klussen beschermen je tot 25 dB. 

Universele oordoppen of oordoppen op maat?

Universele gehoorbescherming komt in twee maten. Ze hebben een gemiddeld draagcomfort maar sluiten soms niet jouw oren volledig af. Ze zijn relatief goedkoop vergeleken met oordoppen op maat.

Otoplastieken (oordoppen op maat) zijn speciaal gemaakt voor de vorm van jouw oren en van betere kwaliteit. Vanwege de perfecte pasvorm sluiten otoplastieken jouw oren beter af dan universele oordoppen. Zo kan jij de hele dag genieten van de beste gehoorbescherming.

Ben jij vaak in een situatie waarbij je gehoorschade kunt oplopen en/of wil jij je oren optimaal beschermen? Dan zijn oordoppen op maat wat voor jou. Maak een afspraak bij onze audiciens. Zij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming. 

 

Gehoorbescherming op maat? Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel