Het verhaal van Helmie Vossen

"Ik heb echt een vertrouwensband met mijn audicien"
Aug, 29, 2019

Of het nu om haar onderneming gaat of haar gehoor, Helmie Vossen is altijd op zoek naar het beste. Dapper ging ze dan ook zelf op zoek naar een geschikte oplossing toen ze merkte dat haar gehoor achteruit ging. "Maar ik was nergens tevreden."

Wereldburger

Eenmaal per maand is ze in Nederland te vinden. Onder meer omdat haar kinderen er wonen. Zelf is Helmie meer een wereldburger. Haar grenzeloze ambitie én haar succesvolle onderneming zorgen ervoor dat ze altijd onderweg is. Haar gehoorverlies? Dat heeft haar nooit tegengehouden haar dromen achterna te jagen.

Vroeg slechthorend

"Ik merkte op mijn vijftiende al dat mijn gehoor achteruit ging", vertelt Helmie. "Op school scoorde ik slecht bij luistertoetsen, terwijl het geschreven proefwerk wél goed ging." Daarnaast kreeg Helmie ook nog te maken met andere gezondheidsklachten. Zo worstelde ze met een zwak immuunsysteem. De beautybedrijven die ze na haar studie oprichtte slokten haar energie op. "Ook had ik veel last van stress. Ik was daardoor vaak ziek."

Diverse middelen hielpen Helmie niet van haar gezondheidsklachten af te komen. Maar toen ze aloë vera ontdekte, ging er een wereld voor haar open. Met hernieuwde energie was ze vanaf dat moment promoter van dit product. En met succes. Ze bouwde een zeer succesvol bedrijf op waarvoor ze een wereldwijde klantenkring heeft. Nu nog iets aan die slechte oren doen...

Maatwerk

"Toen mijn gehoorproblemen echt ernstig werden, ben ik maar gewoon hoortoestellen gaan proberen", herinnert Helmie. "Mijn klachten waren behoorlijk serieus, ik kon zelfs mijn eigen stem niet meer horen. Maar ik was eigenlijk nergens tevreden over de oplossing en service. Tot ik tien jaar geleden bij Beter Horen naar binnen liep. Ik vond de persoonlijke benadering en deskundigheid een openbaring.

Ik heb echt een vertrouwensband opgebouwd met mijn audicien. Ze begrijpt me en weet precies waar ik mee zit. Bovendien houdt ze nauwlettend in de gaten welke oplossingen het best zijn voor mijn situatie. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Zonder mijn hooroplossing zou ik nu achter de geraniums zitten."

Een groot deel van Helmie's zakelijke succes is mond-tot-mond reclame. "Netwerkmarketing, noemen we dat", vertelt Helmie. "Een goed gehoor is daarbij van groot belang. Met mijn hoortoestellen kan ik de meetings nu weer helemaal volgen. Bovendien kan ik daarna heerlijk ontspannen door wat muziek te streamen naar mijn toestellen. Beter Horen helpt me dus ook lekker in balans te blijven!" 

Waarom wij maatwerk belangrijk vinden Ontdek meer

Kies net als Helmie voor Beter Horen

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende hoortest.

Maak een afspraak
Vorige
Volgende

Onze klanten

Lees de verhalen van onze klanten. Hoe kwamen zij bij Beter Horen terecht?
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel